Ture dobio ponudu iz snova!

Autor: Miloš Marković
nedelja 13.12.2015.
10:21
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji javljaju da je afrički fudbaler dobio neverovatnu ponudu!

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaler Mančester Sitija Jaja Ture se već neko vreme dovodi u vezu sa odlaskom iz Engleske.

Afrički fudbaler je u intervjuu za medije u domovini govorio o tome kako mu se Engleska 'gadi' i kako nikako ne uspeva da se navikne na ovu zemlju, te da mu se koncept fudbalske igre u koju su mediji upleteni do srži nikako ne sviđa.

Sećaju se svi da je svoje nezadovoljstvo izrazio i prošlog leta, kada je navodno zbog rođendanske torte poželeo da ode iz Sitija, priče o transferu i dalje su aktuelne.

Engleski mediji javljaju da je fudbaler Obale Slonovače dobio astronomsku ponudu iz Kine, te da bi nakon završetka tekuće sezone mogao da se odluči za selidbu na Daleki istok.

Šangaj SIPG je spreman da Tureu ponudi neverovatnih 24 miliona funti nakon poreza za tri godine ugovora, što bi značilo da će nedeljno zarađivati fascinantnih 300 hiljada funti.

Jaja Ture bi tako u smiraj karijere dobio unosnu ponudu, po kojoj bi zarađivao 8 miliona funti godišnje, što je cifra koju nikako ne bi mogao da očekuje u ovoj fazi karijere u Engleskoj ili Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš984
Sunday, 13.12.2015
16:56

Sumnjam da ce mu zivot u Kini mnogo vise odgovarati od zivota u Engleskoj.Ako mu je do toga stalo onda neka zaigra za neki MLS klub,koliko vidim tamo se niko ne zali na sredinu,a ako mu je do para neka ide u Kinu,ali ne pod ovim izgovorom.A ako mu smeta sto su mediji upleteni u sport,pa tako je svugde,pa i u Kini.Jedina razlika izmedju Kine i Engleske je sto tamo nece moci da cita zutu stampu,pa ce mu biti svejedno sta se pise.

avatar
NeWave86
Sunday, 13.12.2015
21:54

Zasto mislis da je zivot u Kini dosadan?Pogotovo sa ovakvom platom...da zivis,da ne znas sta ces,a fucu pikas sa pola gasa..

avatar
Miloš984
Sunday, 13.12.2015
22:51

I ne mislim da je zivot u Kini dosadniji nego u Engleskoj,zapravo ne znam,ali mislim da mu je glup razlog za odlazak koji navodi,a to je uplitanje medija u koncept fudbalske igre.Pa to im je i posao,da se uplicu i sto se toga tice svugde je isto.Postenije je da kaze:idem iz ove kisne Engleske radi vece plate i rasterecenije igre.

avatar
Sunday, 13.12.2015
11:34

Može li Šangaj da dođe da pogleda kako igram, jer mislim da bih dobio ugovor na par miliona.. Bilo koju poziciju igram.. A ako igraju košarku onda košarku.. Ma mogu i ekonom da budem, samo neoa daju ugovor..