Trio napušta Madrid za 100 miliona!

Autor: Vladimir Nestorović
petak 04.07.2014.
16:14
Izvor: Sportske.net

Florentino Perez mogao bi da ponovi svoj plan od prethodne sezone, pošto se on pokazao vrlo uspešnim i osvojena je 'La desima'. Ko odlazi iz Reala?

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Pre godinu dana, čelnici Real Madrida na prilično jednostavan način sakupili su ogromnu svotu novca od oko 100 miliona evra. Tada su 'Bernabeu' napustili Iguain, Ozil, Kaljehon i Albiol, dok su Kaka, Karvaljo, Esijen i Adan otišli bez obeštećenja.

Godinu dana kasnije, čini se da će se istorija ponoviti, pošto Florentino Perez ponovo planira da sakupi istu svotu novca, ali ovoga puta prodajom tri fudbalera, prenosi 'El Konfidensial'.

U pitanju su Anhel Di Marija, Sami Kedira i Alvaro Morata. Kao što možete zaključiti, najveća zarada očekuje se od Argentinca.

Di Marija je imao sjajnu sezonu, ali nije zadovoljan platom koju ima u Realu, a klub ne planira da mu ponudi novi ugovor. 'Merengesi' se nadaju da bi on mogao da im donese čak 50 miliona evra.

Što se tiče Morate, Real želi 30 miliona, u pitanju je mlad momak velikog potencijala, ali je nejasno da li je neko spreman da plati toliko obeštećenje.

Najjednostavnija situacija je sa Kedirom. Propustio je veći deo sezone zbog povrede, ali se vratio u samom finišu i sada je deo ekipe Nemačke na 'Mundijalu' u Brazilu. Arsenal je zainteresovan, a Real traži 20 miliona  evra.

Realove želje su uglavnom poznate od ranije - Radamel Falkao, Toni Kros, Džejms Rodrigez, a po nekim informacijama, Anćeloti je bacio oko i na Luiza Gustava, defanzivnog vezistu 'Karioka' i nemačkog Volfsburga.

Kako vam se dopada Perezov 'pakleni plan'?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke