Tri kluba stala u red za Rosija

Autor: Boban Filipović
subota 19.12.2015.
13:01
Izvor: Sportske.net

Napadač Fiorentini če po svoj prilici biti proslđen na pozajmicu ove zime, samo je pitanje da li nekom od italijasnkih klubova ili će ponovo put Španije.

BETA/AP Photo/Armando Franca
BETA/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Đuzepe Rosi ima ambiciju da zaigra za 'Azure' na Evropskom prvenstvu u Francuskoj sledećeg leta, ali da bi se to dogodilo moraće da zasluži Konteov poziv golovima i dobrim partijama.

U Fiorentini će to ići teže, Paulo Souza ne može da mu garantuje ozbiljniju minutažu jer Kalinić i Babakar igraju odlično za 'Violu' koja iam najubujitiji napad u Seriji A u dosadašnjem tokku sezone.
 
Stoga se pozajmica nameće kao najrealnije rešenje, Sampdorija se prva 'javila na konkurs', a u igri su još Empoli i Betis, piše 'Corriere dello Sport'.

Rosi ima 28 godina, rođen je u SAD-u, u zemlju svojih predaka se vratio kao klinac i igrao za mlađe kategorije Parme, a potom i Mančester Junajteda.

Junajted mu je bio prvi klub u seniorskoj konkurenciji, bio je na pozajmicma u Njukaslu i Parmi, da bi 2007. godine prešao u Viljareal gde je pružao najbolje paritje u svojoj karijeri.

2011. godine kreću njegove velike muke s povredama zbog kojih je morao dugo da pauzira.

U Fiorentini je od 2013. godine i od dolaska na 'Artemio Franki' imao je dve teže povrede kolena.

Đuzepe Rosi je zabeležio 30 nastupa za A reprezentaciju Italije i postigao 7 golova, a bio je čan i svim mlađih selekcija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezda_aa_YNWA
Thursday, 24.12.2015
00:07

Klasican italijanski napadac, tipa Djilardino.

avatar
Ginola
Saturday, 19.12.2015
15:07

Bas mi zao Rosija.Unistile ga povrede.Strasan je to napadac.

avatar
3x3
Saturday, 19.12.2015
14:52

Kako jos uvek nije pao komentar tipa: Kakav bi on bio igrac da se nije povredio? Nije imao srece sa povredama, mogao je biti vrhunski napadac.nItd.