Trese se Hrvatska, Mamićev senzacionalni transfer?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 31.08.2017.
17:41
Izvor: Sportske.net

Ovo niko nije očekivao, hoće li se i ostvariti do ponoći?

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

Poslednji dan prelaznog roka mogao bi u Hrvatskoj da donese pravu ''transfer bombu''.

Naime, hrvatski mediji danas prenose da je zagrebački Dinamo na putu da angažuje napadača šampionske Rijeke Marija Gavranovića!

I ne samo to, ''Jutarnji'', je upravo objavio da je taj posao već gotov i da je Gavranović navodno potpisao za Dinamo!

Ovaj momak je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača koji su prekinuli decenijsku dominaciju Dinama u Hrvatskoj i šampionski pehar preselili u Rijeku.

Riječani će, za razliku od Dinama, ove jeseni igrati na evropskoj sceni, u Ligi Evrope, ali izgleda da im to nije pomoglo da zadrže Gavranovića.

Ipak, tokom večeri se tek očekuje zvanična potvrda...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Thursday, 31.08.2017
19:52

Zamislimo ovakvu scenu:Negde u Zagrebu desi se pozar bolnice,Mamic odmah donira ili nekim njegovim fondom izgradi novu,Mamic vam je neophodno zlo,eto u Rumuniji se obistinilo da ce biti lose po Vitorul ako uzme titulu Steaui,evo ih ostali su bez 7-8 prvotimaca,opet ce se George Hadzi krtipi sa juniorima,ovde jako slicna situacija,Rijeka definitivno nece proci grupu LE,a jos se Hajduk pojacava,pre ce Rijeka sada biti treca nego da opet dodje do titule...

avatar
Jasminn
Thursday, 31.08.2017
18:53

Kralj!!!! Pljuju ga svi, a da njega nema Dinamo bi bio kao Hajduk - cupaju ga svi, i grad i navijaci i sviii al Hajduk samo tone i tone.nPogledas repku Hrvatske od 20-25 igraca koji se vrte oko repke mozda ih 2-3 nisu u prosli kroz Dinamo

avatar
napred Panktizan!
Saturday, 02.09.2017
04:14

Za pocetak, da li znas da Dinamo od drzave godisnje dobija oko 10 miluona evra? Poredjenja radi kod nas zvezda dobija 8 miliona, Partizan 0,7. Zvezda ipak ima i dug, Dinamo ne verujem, a pritom skoro da ni nema konkurenciju. Sa tim milionima njima je pregovaracka pozicija mnogo jaca, a imali su dosta uspesnih sezona u kojima su dodatne desetine miliona zaradili i od UEFA, tu su vise nalik Partizanu, samo duplo bolji. Znaci Dinamo je finansijski bolji nego Partizan i Zvezda zajedno, Mamic tu samo ubira svoj deo.

avatar
Jasminn
Sunday, 03.09.2017
13:02

Radis li ti dzabe? Ili bolje receno bil radio neki posao dzabe? Naravno da ima svoj dio. Samo razlika izmedju Mamica ili nekog drugog. Mamic proda nepoznatog stopere Simunovica za 8-9 mil Celtiku. Proda Modrica za 20 ili je 25 Totenhemu, Eduarda Silvu Arsenalu za slicne pare, Mandzikica Volzburgu za 10ak, Roga Napoliju za 13, Pjacu Juveu za 20-25, Brozovica Interu za 7-8, Halilovica Barvi za 5 al mislim da imaju i neki bonusi, Kovacica Interi 10ak, Lovrena Lionu 10ak, Corluku Man Sitiju za 15ak. A gdje su oni manji transferi od par miliona Pokrivac, Sildenfelder, Vukojevic, Vida, Badelj, Vrsaljko, Jedvaj, Samir to su sve milionski transreri i to u poznate i jake klubove. Nisu otisli u Tursku da se bore za opstsnak ili na Sibir ili Belgiju ili 2 ligu Njemacke. Ovo sto sam nabrojao transfera to cjela bivsa Jugoslavija kad sviju skupis zajedno nije prodala. Eto poredis i kazes Crvena Zvijezda dobije 7 mil od drzave. Nabroj transfere C. Zvjezde. I od Dinama cjela liga ima koristi. Dize rating ligi pa dobijaju slabije protivnike u kvalifikacihama za LP pa slabije protivnike u E.Ligi i svasta nesto. Mislis da Perez u Realu radi dzabe? Ili Rumenige U Bajernu ili Bartolomeu u Barci itd. Radi malo sutra. Lako je pljuvati po nekom i gledati samo najgore. Zapitaj sebe jesi ti idealan?