"Trejd" na pomolu - Everton ipak dobija "begunca", Poketinu će se ispuniti želja!

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.12.2016.
12:36
Izvor: Sportske.net

Sprema se "transfer ludnica" u januaru, premijerligaši će trošiti na sve strane, a Ronald Kuman se dosetio kako da se pojača a da ne potroši ni cent.

Beta/Peter Byrne/PA via AP
Beta/Peter Byrne/PA via AP

Povezane vesti

Očekuje nas brdo transfera ove zime, spekulacija nikad više.

Poslednja u nizu uključuje Totenhem Sparse i Everton i po jednog igrača iz oba kluba.

Svi se sećaju sage oko Muse Sisoka i njegovo odlaska iz Njukasla u minulom prelaznom roku. U poslednjim trenucima je Francuz napuštao "Sent Džejms Park", dva tima su bila u igri.

Najpre je sve dogovrio sa upravom Evertona, da bi kasnije namerno propustio let za Liverpul i isključio telefon, kako bi potpisao za Totenhem Sparse.

To se i dogodilo, postao je novi igrač "Pevaca" u "minut do 12", a sada bi cela priča mogla da se vrtoglavo okrene.

Kuman bi i dalje voleo da vidi bivšeg igrača Njukasla u bojama Evertona, a jasno je da se Francuz nije snašao u novoj sredini. Startovao je svega deset puta u svim takmičenjima za Sparse, upisao je dve asistencije, nikako da pokaže ono zbog čega je i stigao na "Vajt Hart Lejn".

musa sisoko

To bi mogli da iskoriste u upravi "Karamela", kako imaju ponudu koja bi itekako mogla da zaingrigira Maurisija Poketina i njegov stručni štab.

Naime, spremni su da "Pevcima" za Sisoka ponude jednog svog igrača i to momka za kog je Poketino pokazao veliko interesovanje, Rosa Barklija.

Barkli, poput Sisoka u Sparsima, nema baš najbolju sezonu, te se u više navrata pisalo da bi mogao da napusti Everton. Upravo Totenhem se često pominjao kao njegova moguća destinacija, te se čini da bi ovaj posao bio pun pogodak za sve umešane strane.

Kuman bi dobio igrača kojeg je želeo od trenutka kako je seo na klupu "Karamela", Poketino bi na raspolaganju imao još jednog mladog igrača, koji bi u pravim rukama mogao da postane vrhunski fudbaler.

Barkli Barkley Henderson

Što se tiče Evertona, oni će biti itekako zaposleni u januara, a veruje se da bi na "Gudison" mogao da stigne dvojac iz ekipe koja se na krov Premijer lige pela rekordnih 20 puta. Više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtd1993
Saturday, 24.12.2016
16:30

Od ovog nema nista,barkli odigra 5 dobrih utakmica pred kraj sezone i na leto mogu za njega uzeti 50 miliona lagano,jer englezi ce milijardu dati za svog prosecnog igraca...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 24.12.2016
15:43

Murinjo daj mu Depaja za Barklija.. Ma daj mu i Morgana..

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 24.12.2016
15:42

Auuu kakva glupost Kumana.. Barkli je Zidan za to drvo zvano Sisoko..

avatar
Mangus
Saturday, 24.12.2016
14:01

Ovo bi bila teska glupost Evertona. Barkli je mlad, igra dobro, a kao Englez, za njihove timove ce uvek vredeti mnogo. nDok sisoko nista nije pokazao, prošle godine je bio najbolji u raspalom timu sto nije neki uspeh... Ne xnam sto bi ovo radili