Transfer tema dana je – Luis Suarez!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 08.01.2015.
10:44
Izvor: Sportske.net

Dobro ste čuli. Jeste Urugvajac bukvalno tek stigao u Barselonu, ali mediji ga već vraćaju u Englesku.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Neverovatne priče u engleskim medijima i transfer 'bomba' koja se tiče Urugvajca Luisa Suareza.

Njegov slab start u dresu katalonskog tima, koincidencija sa slabim rezultatima čitavog tima, uslovili su spekulacije i nagađanja da bi Barselona mogla uskoro da se odrekne bivšeg fudbalera Liverpula.

Dejli Mejl piše o mogućem povratku u Premijer Ligu, o Mančester Junajtedu, Čelsiju i Arsenalu, koji je i prošle godine pokušavao da dovede Urugvajca. Pozivajući se na trenutnu situaciju u klubu sa Nou Kampa i najavljene izbore, te očekivane promene unutar kluba, pomenuti izvor tvrdi da bi Suarez mogao da bude žrtvovan narednog leta.

Istina, čitavoj priči u prilog ne ide transfer zabrana do 2016. godine, do kada neće biti moguće dovesti zamenu, kao i priče u vezi sa Mesijem.

Ipak, stav rukovodstva jeste da Mesi nije na prodaju, svi ostali jesu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 08.01.2015
11:53

Ne simpatisem spanske gigante ni najmanje ( da hejteri ne flejmuju ) ali moram da primetim da ce se retko ko naigrati pored Mesija. Zasto je politika kluba takva ne znam ali glavom su placali redom svi treneri i igraci koji bi se istakli. Nekada su za barsu igrali veliki igraci kao Maradona, Romario, Rivaldo, Stoickov, Kuman, Krojf. Sada Barsa igra za Mesija.

avatar
Boixos Nois
Thursday, 08.01.2015
12:21

Barsa igra za Mesija koji će uskoro postati najbolji asistent Primere ikada i trenutno ima 102 asistencije :) Ti si pomješao Barsu sa Realom/Ronaldom. Mesi je pustio Suarezu da postigne gol protiv PSG-a iako je mogao i on. Kada bi to Ronaldo uradio?

avatar
Benz9
Thursday, 08.01.2015
20:44

vec sam ti napisao ali nije zgoreg ponoviti....mesi nije pustio suareza da da gol protiv pariza vec je suarez bio blizi i brzi od mesija iako je i mesi pozurio na loptu ali se ona odbila tacno ispred suareza....prema tome ne mozes reci/napisati da ga je mesi pustio kada nije...

avatar
zico
Thursday, 08.01.2015
17:24

#Ratko- Benzema nikad ne bi igrao krila ali zato CR igra CF...ronaldo samo kada zapocinje akcija reala od odbrane je na krilu i kao sto tece priblizava se ka petercu (nije on klasicno krilo vec je CF)

avatar
Boixos Nois
Thursday, 08.01.2015
14:12

@Ratko...Ronaldo i nije napadač kada to ne zna da igra. Zato se stalno ubacuje sa krila u napad, a Benzema bježi iz napada prema krilu i otvara Ronaldu prostor. Tako da dođemo na isto. Što se tiče ovog ostalog mogu ti navesti jedan od mnogo primjera. Ove sezone nebitna utakmica za Real protiv Ludogoreca jer je Real već bio osigurao 1. mjesto. Ronaldo je ZAHTJEVAO da igra kako mu Mesi ne bi pobjegao sa golovima u LŠ, a Anćeloti ne zna šta će pa izjavi kako je Ronaldo igrač kojem ne treba odmor isto kao i protiv Šalkea prošle sezone kada je samo Ronaldo igrao drugu utakmicu kako bi srušio Mesijev rekord po broju golova u sezoni. A evo danas tog istog Anćelotija izjavljuje kako je Ronalda ostavio sinoć na klupi jer je umoran. Žalosno je što je Real postao žrtva jednog igrača što je i više nego očito. A to za Mesija i da je istina on je to zaslužio jer je Barsi donio mnoge trofeje npr. LŠ 2011 godine, 2 gola protiv Arsenala, 2 gola protiv Reala, gol protiv Junajteda u finalu dok je Ronaldo svojim golova Realu donio jedno veliko ništa! Osim kupa 2011 i lige 2012 godine. Poprilično je žalosno da je Atletiko osvojio isti broj trofeja kao i Real od dolaska Ronalda u Real. Ali ajde samo vi njega i dalje branite, a Real neka i dalje dovodi igrače za 90-100 miliona svake godine samo kako bi igrao za Ronalda

avatar
Boixos Nois
Thursday, 08.01.2015
14:09

Ronaldo i nije napadač kada to ne zna da igra. Zato se stalno ubacuje sa krila u napad, a Benzema bježi iz napada prema krilu i otvara Ronaldu prostor. Tako da dođemo na isto. Što se tiče ovog ostalog mogu ti navesti jedan od mnogo primjera. Ove sezone nebitna utakmica za Real protiv Ludogoreca jer je Real već bio osigurao 1. mjesto. Ronaldo je ZAHTJEVAO da igra kako mu Mesi ne bi pobjegao sa golovima u LŠ, a Anćeloti ne zna šta će pa izjavi kako je Ronaldo igrač kojem ne treba odmor isto kao i protiv Šalkea prošle sezone kada je samo Ronaldo igrao drugu utakmicu kako bi srušio Mesijev rekord po broju golova u sezoni. A evo danas tog istog Anćelotija izjavljuje kako je Ronalda ostavio sinoć na klupi jer je umoran. Žalosno je što je Real postao žrtva jednog igrača što je i više nego očito. A to za Mesija i da je istina on je to zaslužio jer je Barsi donio mnoge trofeje npr. LŠ 2011 godine, 2 gola protiv Arsenala, 2 gola protiv Reala, gol protiv Junajteda u finalu dok je Ronaldo svojim golova Realu donio jedno veliko ništa! Osim kupa 2011 i lige 2012 godine.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 08.01.2015
13:36

Nikad, ali Benzema nikad ne bi igrao krilo zbog Ronalda :D. . Zamisli samo koliko golova je Suarez propustio zbog promene pozicije ;). . Uostalom sve je jasno, u Realu dosta pomazu Ronaldu da pegla statistiku, ali se tacno zna dokle ce to moci tako. Cim bude poceo da pada Ronaldo ce otici u drugi plan, i on je toga svestan. Poklanja mu se onoliko paznje koliko je zasluzio. Niti se on pita ko ce da ga trenira, niti bi Ancelotiju nekad palo na pamet da pita Ronalda moze li jos da igra :D. Zamisli molim te situaciju, kao na nekoj livadi, trener zove igraca i PITA ga moze li jos da igra, a ovaj mu kao odmahuje rukom :D :D U velikom klubu kao sto je Real se zna ko sta radi, i koliko mu je dopusteno. Cini mi se da su se u Barsi malo pogubili kad dozvoljavaju jednom igracu toliku slobodu u ponasanju. . E to je razlika, zvezda Reala je surovi profesionalac koji zna gde mu je mesto, i koja je cena te slave. Dok zvezda Barselone misli da moze da bude pomalo od svega, i skaut, i trener, i predsednik i ekonom. .

avatar
Don Andres
Thursday, 08.01.2015
12:26

kako se ijedan napadac moze i naigrati pored momka koji postigne preko 90 golova u godini a uz to ima i 20ak asistencija? sta drugi napadaci imaju tu da traze? za barsu jesu igrali veliki igraci, ali je messi, vec sada u 27. godini, veci od svih njih