Transfer bomba - Ronaldinjo stiže u Premijer Ligu!?!

Autor: Miloš Marković
sreda 30.07.2014.
12:10
Izvor: Sportske.net

Igrao je u Španiji, Italiji, Francuskoj, proslavljeni fudbaler i legendarni Brazilac mogao bi (konačno) da stigne i u Premijer Ligu!

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Mineiro i Ronaldinjo su se rastali u utorak, pred ronaldinjom je novo poglavlje u karijeri.

Fudbaler koji je godinama svojim osmehom, harizmom, a pre svega kvalitetom opčinjavao fudbalski svet, nalazi se pred novim izazovom, a izgledne šanse su da će se oprobati u jednom od najjačih takmičenja u Evropi – Premijer Ligi.

Kako prenosi 'Globo Esporte', 34-godišnji Ronaldinjo bi mogao da bude novo pojačanje Kvins Park Rendžersa, povratnika u elitno ostrvsko takmičenje, koji imaju velike planove u novoj sezoni.

Stigao je Rio Ferdinand kao jedno od najznačajnijih pojačanja, ostanak Loika Remija je jasna poruka, a Hari Rednap je sa pozajmice iz Toronta vratio i Žulija cezara, brazilskog reprezentativnog golmana.

Upravo je Cezar jedan od asova u rukavu iskusnog menadžera, Ronaldinja bi sunarodnik trebalo da ubedi da se preseli na Loftus Roud.

Ipak, Ronaldinjov brat i agent, Roberto Asis, ističe da konačna odluka još nije doneta, te da bi koliko već danas javnost trebalo da sazna gde će karijeru nastaviti legendarni Brazilac.

„Ronaldinjo želi da igra do 42. godine, njegovu budućnost ćemo vam otkriti u sredu.“, rekao je.

Ukoliko uspeju da izdejstvuju transfer Ronaldinjo, rendžeri bi dobili svetsku zvezdu, veliko pojačanje i na sportskom i na marketinškom planu. Svi ljubitelji Premijer Lige, i u Srbiji, dobiće priliku da čarobnjaka gledaju na delu, na travnatim terenima širom Engleske.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke