Totenhem - Jedan odlazak, dva iznenadna dolaska!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.07.2017.
00:08
Izvor: Sportske.net

Ekipa Totenhem Sparsa će se u najskorijem roku aktivirati na transfer pijaci.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Maurisio Poketio nije probio led ovog leta na transfer pijaci, dok je klub zvanično napustio samo Klinton Mua N'Žije, koji je postao član Olimpik Marseja za koji je minule sezone i nastupao na pozajmici.

Sad bi redove Sparsa mogao da napusti i fudbaler koji je u klub i stigao minule sezone, u pitanju je bivši vezista Njukasla Musa Sisoko.

Poput gore-pomenutog N'Žijea i Sisoko bi mogao na "Velodrom".

Naime, Marsej je zainteresovan da ga angažuje, ali za početak samo na godinu dana. Podsetimo da su Sparsi minulog leta za francuskog reprezentativca potrošili 30 miliona funti, nema sumnje da će na sve načine pokušati da vrate što veći deo uloženog novca, a Marsej ne planira toliko sada da im plati, te je pozajmica svakako realnija opcija.

Sisoko Sissoko

Što se tiče dolazaka, bilo je puno priča, a najnovije informacije ukazju da se na Poketinovom radaru nalaze jedan štoper i jedan napadač.

Zadnju liniju bi naime mogao da pojača poljski reprezentativac iz redova Monaka Kamil Glik, koji je na "Luj drugi" stigao pre godinu dana iz Torina.

Poljak ima 29 godina, bio bi izuzetna konkurencija za Vertongena i Aldervejrelda.

Raggi Radji Falcao Falkao Glik

Što se tiče alterantive za Kejna, Sparsi spremaju veliko iznenađenje.

Naime, "Pevci" će pokušati da "ukradu" pojačanje Lester sitiju i u svoje redove presele fudbalera Mančester sitija Kelečija Iheanača.

"Lisice" su navodno pristale da plate 25 miliona evra za mladog Nigerijca, koji je mesto na "Etihadu" izgubio dolaskom Gabrijela Žesusa.

Ipak, Sparsi bi da se umešaju, smatraju da bi mogli da imaju prednost u odnosu na tim sa "King Pauera", kako bi sa Sitijem mogli da posluju i u suprotnom smeru, poznato je da je Gvardiola zainteresovan za Kajla Vokera.

Britain Soccer Premier League

"Građani" bi mogli da ubrzaju proces angažovanja desnog beka, kako je Dani Alveš rešio da se umesto na "Etihad" preseli na "Park Prinčeva".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Wednesday, 12.07.2017
01:44

Totenhem neće prodati svog desnog beka rivalu za titulu jedino ako ponude veliku količinu novca.Ihenaco treba biti starter a ne rezerva opet zato mu je bolje da ode u Lester.

avatar
Scholes
Wednesday, 12.07.2017
00:50

A kako ce zadrzati Dajera koji zeli u Junajted pre svega, a tek sto Totenhem ne moze da mu da platu koliku mu nudi Junajted?

avatar
lonchy2909
Wednesday, 12.07.2017
17:02

Pa moze da mu da platu, ali skrtice nece.