Totenhem dovodi ozbiljno pojačanje u "vezi"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 08.06.2016.
22:14
Izvor: Sportske.net

Do kraja nedelje će sigurno dobiti špica, sada spremaju "kapitalca" i u veznom redu.

BETA/AP Photo/David Zalubowski
BETA/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

I ranije su "Pevci" pokazivali interesovanje za Viktora Vanjamu, ali su sada, prema poslednjim navodima, spremni i da krenu u akciju.

Naime, Vanjami ističe ugovor na kraju sledeće sezone, postoji više interesanata za njegove usluge, a Maurisio Poketino bi još jednom voleo da sarađuje sa njim, kako je sedeo na klupi Sautemptona kada je mladi Kenijac i došao na "Sent Meri".

Glavnog kandidata imaće u Lester Sitiju, koji u Vanjami vidi idealnu zamenu za, po svemu sudeći, odlazećeg Kantea, pa će biti interesantno videti još jednu borbu između "Lisica" i "Pevaca", kako su se u Premijer ligi dugo "rvali" za čelo tabele, sve dok Sparsi nisu "kiksnuli" protiv Čelsija.

Vanjama bi se odlično uklopio u redovima Sparsa, on i Erik Dajer bi se najverovatnije rotirali, pa bi Poketino imao više opcija u "vezi", a i u odbrani, kako bi mogao Dajera da koristi i na poziciji centralnog beka, jer je mladi Englez tu poziciju i pokrivao pre dolaska na "Vajt Hart Lejn".

Pisali smo danas da je na putu da dres Sparsa obuče i napadač Holandske reprezentacije, a više o tome pročitajte OVDE.

Britain Soccer Premier League

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 09.06.2016
09:49

Objasnite mi samo kako to da ga niko od jačih klubova nije doveo dok je igrao za Seltik? Čovjek je one sezone u LŠ pokidao, a još je klinac bio..

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 09.06.2016
00:03

Pojačanje na ovoj poziciji svakako treba Totenhemu. Dobar izbor

avatar
ManUtd93
Wednesday, 08.06.2016
23:51

ovog mi treba da dovedemo umesto ovih rupa svajnija,snajderlina i kompanije...

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 09.06.2016
00:14

Šnajderling je bio pre prelaska u MU broj 1 zadnji vezni u Sautemptonu i možda pored Matića u zadnjem mandatu bivšeg kluba najbolji zadnji vezni u Premijer ligi. Zaboravio je da igra zato što je Van Gal forsirao Blinda da mu igra zadnjeg veznog a onda je produžio sa Kerikom. Čak mu je pre igrao zadnjeg veznog Runi nego Šnajderling. U mesto što je sredina trebala da bude Herera - Šnajderling i Švajni da se menja ru, njemu je bila Fela i Kerik. Nikad nismo imali mrtviju, sporiju, nekreativniju i defazivno slabiju sredinu terena pojavom Van Gala. K'o da je slušao Djuru

avatar
ManUtd93
Thursday, 09.06.2016
14:59

sve polazi od pozadi,povredao soa,roho je najgori levi bek koji je igrao u istoriji utd,darmijan isto nista ovaj mensah je doktor za njega iako ima 18 god,smoling aje moze da prodje,ali nismo imali drugog stopera,erera je dobar,ali morgan i je spor nekako mi ne pase,videcemo sta ce biti s murinjom,svajni je star...nzm msm da nam u zadnjoj liniji fale najmanje 3,4 pojacanja i dva defanzivna vezna...

avatar
bvb1909
Wednesday, 08.06.2016
22:55

Ovo bi bio fantastican potez za njih, odlican igrac ovaj kenijac. Prosle sezone kidao u Sauthemptonu, vredi sigurno te pare... Jak i vrlo brz, mislim da bi se ekstra uklopio u sistem igre totenhema

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Sunday, 12.06.2016
10:15

Slazem se sve sa tobom,ali gde pise koliko bi trebalo da plate za njega