Totenhem dovodi napadača iz Nemačke!

Autor: Boban Filipović
četvrtak 27.08.2015.
11:24
Izvor: Sportske.net

'Dojče Vele' piše da bi posao mogao da se završi već danas.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Na sinoćnom revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona između Bajer Leverkuzena i Lacija (3:0), napadača 'Framaceuta' Heung-Min Sona nije bilo ni u protokolu. Reprezentativac Južne Koreje nije bio u timu ni na utakmici drugog kola Bundeslige protiv Hanovera koji je bio na programu minulog vikenda, tako da sada nema nikakve dileme da odlazi sa 'Baj Arene'.

Naredna Sonova destinacija u kariejri biće Totenhem.

23-godišnji napadač je sinoć već prošao lekarske preglede u severnom Londonu, to je potvrdio sportski direktor Bajera Rudi Feler u izjavi novinarima nakon plasmana ekipe u Ligu šampiona, četvrtog u poslednjih pet godina.

Son je stigao Nemačku iz domovine još kao 16-godišnjak, proveo je dve godine u podmlatsku HSV-a, potom igrao tri sezone za 'Dino' u seniorskoj konkurenciji dok 2013. godine nije prodat 'Farmaceutima' za 10 miliona evra.

Odigrao je ukupno 135 mečeva u Bundesligi i postigao 41 gol.

Još uvek nije poznato koliko će iznositi  transfer Korejanca u Totenhem i koliki će ugovor poptisati sa 'Pevcima'. Njegova cena na tržištu procenjena je na 16 miliona evra (izvor transfermarkt).

Dolazak Sona na 'Vajt Hart Lejn' verovatno znači da je uprava 'Sparsa' definitivno odustala od Saida Berahina iz Vest Broma i Tima Vernera iz Štutgarta, koje su mediji najčešće dovodili u vezu sa ovim premijerligašem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volim nogomet
Thursday, 27.08.2015
15:29

Dobro za Spurse ,ali također i ovaj Werner bi im dobro došao.

avatar
Miloš984
Thursday, 27.08.2015
11:50

Dobro pojacanje za Totenhem i sto se tice kvaliteta Sona kao igraca,a i u marketinskom smislu.Prodavace se dresovi Totenhema po Juznoj Koreji samo tako.

avatar
Делија_момак
Thursday, 27.08.2015
11:49

Одличан играч! Али не разумем зашто је одлучио да пређе у Тотенхем кад би да је остао у Бајеру, играо групну фазу Лиге шампиона. Капирам, изазов који носи премијер лига и паре које се врте у Енглеској али опет пре бих изабрао да играм ЛШ

avatar
jc
Thursday, 27.08.2015
11:25

Odlicno pojacanje za sparse