Totenhem dovodi italijanskog napadača?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 16.03.2015.
23:51
Izvor: Sportske.net

Soldado i Adebajor sledeće sezone verovatno neće biti članovi Totenhema, Pevci su partnera Hariju Kejnu našli u Seriji A?

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Na meti Totenhema se nalazi Simone Zaza, napadač Sasuola.

Zaza je bio u dvojnom vlasništvu Juventusa i Sasuola, ali je Juventus prodao svojim suparnicima pravo na novopečenog italijanskog reprezentativca.

Ipak, šampion Italije ima pravo da ga otkupi nazad ovog leta za 15 miliona evra, ili sledećeg za 18 miliona evra, slično kao što Real ima dogovor za Moratu, a sasvim je moguće da će Zazina budućnost zavisiti od Moratine.

Totenhem želi da pošalje ponudu vrednu 18 miliona funti Sasuolu, koju će Italijani morati dobro da razmotre.

Čini se da bi Zaza zaista bio sjajan partner Kejnu. On je izuzetno 'naporan' za protivničke odbrambene igrače, igra punim intenzitetom i stalno traži priliku da se provuče kroz liniju protivničke odbrane, što mu često i uspeva.

Sa Kejnom, koji je korpulentan, ali ima i sjajan osećaj za dodavanje, Zaza bi mogao puno da profitira utrčavajući iza leđa odbrane.

Videćemo na leto da li će se ovaj transfer ostvariti, mogao bi to da bude sjajan posao za Pevce.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BONG83
Tuesday, 17.03.2015
12:58

Talijanski portal calciomercato.com objavio je informaciju da je postignut konačan dogovor oko prelaska napadača Sassuola Simonea Zaze u Juventus.nKako portal saznaje iz dobro obaviještenih krugova, sredinom prethodne sedmice je održan sastanak tokom kojeg su predstavnici Juventusa, Sassuola i agenti mladog napadača našli zajednički jezik u vezi transfera.nUgovor će biti potpisan do ljeta 2019. a napadač će dobivati 2,2 milijuna eura po sezoni, s mogućnošću da ta suma poraste do 3 milijuna u zavisnosti od prikazanih igara i ostvarenih bonusa.nJuventus će platiti 15 milijuna eura za prelazak mladog napadača.

avatar
AFC
Tuesday, 17.03.2015
04:17

On će u Juve gde bi zamenio Ljorentea. Nema šta da traži u raspali Totenhem.

avatar
nekros77
Tuesday, 17.03.2015
14:47

Zasto ako neko ne navija za neki tim mora da ga vredja?! I odakle tebi da je to da se raspada?