Totalni remont odbrane u Liverpulu?

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 06.07.2014.
12:22
Izvor: Sportske.net

Odbrana Liverpula, koja ih je po mišljenju mnogih koštala titule u prošloj sezoni, naredne sezone izgledaće mnogo drugačije.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Tri štopera koji su u prošloj sezoni branili boje Liverpula, Martin Škrtel, Danijel Ager i Kolo Ture su na izlaznim vratima kluba!

Rodžers očigledno krivi svoje štopere za neosvojenu titulu, a to je i razumljivo, kada se samo setimo koliko su puta svojim kiksevima vraćali protivnike u igru ili im poklanjali prednost.

Za svu trojicu postoji interesovanje, i to mahom iz Turske. Ture bi mogao u Trabzon, Škrtel u Galatasaraj, a za Agera za sada nema konkretnih ponuda.

Danac je privlačio pažnju najvećih evropskih klubova poput Barselona ili Juventusa u prethodnim godinama, ali zbog sezone ispresecane povredama, njegova atraktivnost i cena su pali.

Iako je Sautempton postavio neverovatno visoku cenu za Lovrena, hrvatski reprezentativac želi transfer u Liverpul, a i Rodžers veruje da je on pravi čovek da sa Sakoom čini štoperski tandem bekova za sledeću sezonu.

Naravno, ukoliko trojica igrača ode, uz Lovrena bar još jedan štoper mora doći, ali to će biti verovatno igrač koji neće praviti veliku konkurenciju Hrvatu i Francuzu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke