Tošiću crno-beli dres i turski milioni!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.06.2015.
18:35
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Duško Tošić u utorak je ozvaničio saradnju sa turskim Bešiktašom koji nije žalio novac kako bi angažovao bivšeg levog beka Crvene zvezde.

bjk.com.tr
bjk.com.tr

Povezane vesti

Fudbalski klub Bešiktaš u utorak je ozvaničio saradnju sa srpskim reprezentativcem Duškom Tošićem (30) koji je u prethodne tri sezone sa velikim uspehom nastupao za ekipu Genčlerbirligija.

Srpski internacionalac i crno-beli sa Bosfora potpisali su ugovor o saradnji na dve godine uz opciju produžetka na još jednu, treću godinu.

Bešiktaš je na transparentan način prezentovao navijačima odredbe ugovora sa Duškom Tošićem koji podrazumeva bogatu zaradu za srpskog internacionalca.

U prvoj godini ugovora Tošić će zaraditi 900.000 evra plus bonus od 10.000 evra za svaku odigranu utakmicu. U drugoj i trećoj sezoni razlika leži u tome što je osnovica zarade veća za 50.000 evra a bonusi su identični onom iz sezone 2015/2016.

Sve navedeno ukazuje da će Duško Tošić u slučaju da tri godine ostane u Bešiktašu imati zagarantovanu zaradu od 2.700.000 evra koja bi mogla da bude uvećana za čitav milion ukoliko Srbin bude bio standardan prvotimac u timu Slavena Bilića.

Iskusni levi bek karijeru je počeo u zrenjaninskom Proleteru ali je prve profesionalne korake napravio u OFK Beogradu. Kasnije je nastupao za Sošo, Verder, Portsmaut, KPR, Crvenu zvezdu, Betis i Genčler a ugovor sa Bešiktašom predstavlja krunu karijere Duška Tošića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke