Torino završio posao - Ovo su detalji Vanjinog ugovora!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.01.2017.
19:53
Izvor: Sportske.net

Više nema nikakve dileme, čelnici "Granate" dogovorili su transfer Vanje Milinković-Savića koji u utorak stiže na medicinske preglede u Torino.

lechia.pl
lechia.pl

Povezane vesti

Srpski internacionalac Vanja Milinković-Savić u utorak će ozvaničiti saradnju sa italijanskim Torinom koji je za vikend dogovorio sve detalje transfera mladog golmana sa Lehijom iz Gdanjska.

"Granata" će poljskom klubu platiti 2.500.000 miliona evra za golmana mlade reprezentacije Srbije koji se nakon neuspele epizode u Mančester Junajtedu dokazao u dresu Lehije.

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio otkrio je da će Milinković-Savić doputovati u Torino u utorak, te da će nakon medicinskih pregleda parafirati ugovor na pet godina.

Važno je napomenuti da će Vanja Milinković-Savić završiti sezonu u Lehiji iz Gdanjska, te da će se u julu priključiti timu koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović.

Rođeni brat Sergeja Milinković-Savića neće biti jedini Srbin u Torinu jer pored Siniše Mihajlovića ovaj klub u svojim redovima ima i dvojicu bivših fudbalera Partizana Adema Ljajića i Sašu Lukića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slaninar94
Monday, 30.01.2017
01:55

Veliki talenat, samo je NS mali grad pa se lako cuje da je sve samo ne posvecen sportu. Nadam se da su to samo zli jezici i da ce ih decko sve ucutkati. Srecno majstore!

avatar
Sir Alex
Sunday, 29.01.2017
23:10

Odlicne vesti! Nadam se da ce nastaviti da se razvija u Serie A, bilo bi sjajno da imamo bar jednog dobrog golmana. Srecno!

avatar
Mangus
Sunday, 29.01.2017
21:30

Odlican izbor! Dobice minute u solidnom klubu, u dobroj ligi, pravi korak za napredak!

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 29.01.2017
21:12

Lepo,lepo .. Srecno

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 29.01.2017
21:08

Zaleteo se decko odma u Junajted. Polaaaako, uspori malo, stepenik po stepenik.