Tomoviću se ne ide iz Firence

Autor: Beta Beta
utorak 19.07.2016.
16:13
Izvor: Beta

Povremeni reprezentativac Srbije Nenad Tomović izjavio danas da mu prija interesovanje drugih klubova, ali da namerava da ostane u italijanskoj Fiorentini.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

28-godišnji defanzivac je često bio povezivan sa prelaskom u Torino, klub koji trenira nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović.

"Nisam ni sa kim razgovarao o odlasku iz Fiorentine, niti sa Torinom, niti sa mojim menadžerom. Za sada, to su sve glasine. Produžio sam ugovor pre nekoliko meseci i nameravam da ostanem", rekao je Tomović italijanskim medijima.

"Drago mi je što su drugi klubovi zainteresovani za mene. Mihajlović je trener koga dobro poznajem i koga cenim, ali sam koncentrisan samo na Fiorentinu", dodao je bivši fudbaler Crvene zvede, Rada i kragujevačkog Radničkog

Torino je pojačao srpski reprezentativac i bivši igrač Fiorentine Adem Ljajić, koji je u Mihajlovićevu ekipu došao iz Rome.

Ipak, Tomović je otkrio da je Ljajić želeo da se vrati u Fiorentinu, u kojoj je proveo tri i po sezone i koja mu je bila prvi klub od kako je napustio Srbiju i Partizan.

"Razgovarao sam sa Ademom nekoliko puta ovog leta i rekao mi je da je želeo da se vrati u Firencu, ali nije bilo samo do njega. On bi nam svakako bio od pomoći"
, rekao je Tomović.

Nenad Tomović je u Fiorentini već četiri godine i u medjuvremenu je postao jedan od najznačajnijih igrača u timu. Za klub iz Firence odigrao je 99 utakmica u Seriji A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 19.07.2016
19:21

Za reprezentaciju sve što je odigrao bolje da nije, u Violi nije loš...klasičan naš igrač, nisi načisto sa njim.

avatar
Делија_момак
Tuesday, 19.07.2016
17:04

Може да одигра још неколико сезона на солидном нивоу. Има искуство али кад се сетим оне утакмице против Македоније. Мајко мила.

avatar
neme
Tuesday, 19.07.2016
16:54

Koja Firenca njemu je mesto u Radu,Javoru ,kako ih je Ranko odradio svaka mu cast ostaje samo problem kome mi da ga sad uvalimo.