"Times" otkriva naredno pojačanje Evertona

Autor: Boban Filipović
nedelja 09.07.2017.
22:00
Izvor: Sportske.net

Uprava će ispuniti Ronaldu Kumanu još jednu veliku želju, piše renomirani britanski list.

EPA/MARTA PEREZ
EPA/MARTA PEREZ

Povezane vesti

"Karamele" su veoma aktivne na polju transfera ovog leta, dovele su već šest pojačanja, stigli su golman Džordan Pikford iz Sanderelnda, štoper Majkl Kin iz Barnlija, kapiten Ajaksa Davi Klasen, najbolji strelac Malage u prošloj sezoni Sandro Ramirez, jedan od najboljih igrača belgijskog šampionata Henri Onjekuru, vratio se Vejn Runi posle 13 godina provedenih u Mančestrer Junajtedu, a u narednih nekoliko dana na 'Gudisonu' će biti predstavljeno još jedno zvučno ime.

Novinar 'Tajmsa' Pol Džojs u svojoj kolumni tvrdi da će Gilfi Sigurdson biti sledeći koji će se slikati u dresu Evertona.

Dolazak Islanđanina i definitivno znači da će Ros Barkli biti prodat ovog leta, 'Karamele' će se sigurno dobro ovajditi još jedanput, pošto su od prodaje Lukakua Mančester Junajtedu inkasirale 75 miliona funti.

Sigurdson je duže vreme najbolji igrač Svonsija, njegov prvi pokušaj u velikom klubu nije prošao baš bajno, ako se prisetimo epizode u Totenhemu od pre četiri-pet godina, ali utisak je od tada dosta igrački sazreo i da će biti veliko pojačanje za Kumanov tim.

Još se ne zna koliko će tačno "Labudovi" zaraditi od prodaje "Ledenog", ali suma sigurno neće biti manja od 30 miliona funti.

Britain Soccer Premier League
 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mendieta6
Monday, 10.07.2017
01:29

Samo ako uigraju ekipu itekako da mogu do top 4 pa mozda cak i vise od toga s obzirom da su doveli mladog i perspektivnog golama a samime time i dobrog,pored bainsa jednog od najboljih bekova u englekoj pored toga sto ga polako godine stisu i kraj ashleya wiliamsa,funesa i sada keana mislim da im odbrana izgleda veoma dobro jos da je tu povrijedjeni coleman auu,sredina sa schniederlinom koji je prije uniteda bio igrac sa najvise oduzetih lopti u ligi,klasenom i sigurdsonom ,runijom,bolasiom,miralasom,lenonom,ramirezom itd,jedva cekam da engleska liga pocne jednostavno ostale me i ne zanimaju jer je svake sedmice neki derbi htjeli ili ne.....

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 09.07.2017
23:22

Ovi bi mozda mogli da se umesaju u borbu za top4 bez obzira sto postoji bar 6 ekipa koje su kvalitetnije . Lester je pokazao da su cuda moguca ,a sigurno bi bilo manje iznenadjenje Everton u top4 nego Lester sampion

avatar
sasha mufc
Sunday, 09.07.2017
23:09

everton pravi strasan tim, mozda bolji od liverpula i arsenala...

avatar
Stari
Monday, 10.07.2017
08:18

Od Junajteda sigurno!!!

avatar
sasha mufc
Monday, 10.07.2017
23:48

vidjecemo na kraju sezone dje je ko zavrsio

avatar
Djordjo COYG
Monday, 10.07.2017
08:19

Mozda bolji od Mutd? Arsenal je kvalitetnija ekipa od Junajteda vi ste samo medijski precenjen tim koji nema igru

avatar
mosala1983
Sunday, 09.07.2017
22:12

Богме евертон већ има респектабилну екипу. И Руни је појачање јер ће му оријати лакши темпо. Топ 6 екипа

avatar
Golzalo Higuain
Sunday, 09.07.2017
22:03

3 desetke da imaju u klubu ccc uzas. Pa ako runi izabere da igra desetku, klasen je unisten jos plus sad hoce jos jednom.zivot.da zagorcaju

avatar
Velimir Bajceta
Monday, 10.07.2017
01:42

Diskutabilno je u kojoj formaciji ce igrati. Vrlo je verovatno da ce igrati 4-5-1, sa Rooneyem u spicu, Sigurdsson levo, Sandro desno, Klaassen poluspic, a Gueye i Schneiderlin kao zadnji vezni. Mada po meni treba naci mesta i za Tom Daviesa, odlican je bio prosle sezone. Mogu da kombinuju i 4-3-3 formaciju, zavisi protiv koga igraju.