Tevez odlazi iz Boke

Autor: Boban Filipović
petak 15.07.2016.
23:31
Izvor: Sportske.net

Neuspeli pokušaj da sa Bokom Juniors osvoji Kopa Libertadores prouzrokovaće odlazak Karlitosa sa 'Bombonjere'.

BETA/AP Photo/Victor R. Caivano
BETA/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Boka je jutros eliminisana u polufinalu najjačeg klupskog takmičenja u Južnoj Americi.

Kao nepremostiva prepreka isprečio se ekvadroski Indepedijnte Del Vale, koji je upisao duplu pobedu nad argentinskim gigantom. Sinoć je na 'Bombonjeri' bilo 3:2 za goste, a pre sedam dana Ekvadorci su slavili u Kitu sa 2:1, i ukupnim rezultatom 5:3 se plasirali u finale gde će se za titulu šampiona boriti sa kolumbijskim Atletiko Nasionalom, koji je, takođe duplom pobedom (0:2, 2:1), eliminisao brazilski Sao Paulo.

Karlos Tevez u polufinalu Kopa Libertadores nije bio na očekivanom nivou, a odmah nakon eliminacije u etar je puštena priča da će uskoro napustiti Boku, a pominje se mogućnost da bi ponovo mogao da zaigra za Korintijans, mada je navodno u igri još jedan njegov bivši klub - Juventus.

O tome svedoči izjava i njegovog agenta Kije Jorabčijana.

"Ja ću prvi da kažem da je Karlos igrač Korintijansa kad poptiše ugovor. Ukoliko se to desi. Razmatramo sve opcije, imamo ponude od Juventusa, Atletiko Madrida i dva engleska kluba, ali on bi najradije u Brazil." rekao je Tevezov agent.

Dakle, izvesno je da iskusni argentinski napadač neće završiti karijeru u Boki kako je najavio kada se prošlog leta vratio na 'Bombonjeru'...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke