Tevez isterao duhove prošlosti!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.06.2015.
09:36
Izvor: Sportske.net

Tata Martino ga nije ni stavio među prvih pet izvođača, ali sudbina htela da transfer u Boku, Karlitos proslavi pobedonosnim golom protiv Kolumbijaca!

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Karlitos Tevez se juče vratio u Boku, transfer je potvrđen, a začinio je sjajan dan penalom protiv Kolumbije koji je "Gaučose" odveo u polufinale.

Na prošlom Kopa Amerika je promašio penal u meču protiv Urugvajaca kada je njegov tim eliminisan. Bio je to jedini promašeni šut, pa je praktično bio tragičar u toj utakmici.

To je na umu imao i Tata Martino kada nije odredio da bude među pet šutera, ali na kraju je upravo Karlitos golom sa bele tačke odveo svoju reprezentaciju u polufinale.

"Nisam razmišljao o promašaju od pre četiri godine, ne mislim na sebe kada igram za reprezentaciju. I ne vraćam se u prošlost"
, rekao je Tevez posle utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 27.06.2015
13:41

Јел се само мени чини да Аргентина игра очајан фудбал са Мартином као селектором?

avatar
Alex#10
Saturday, 27.06.2015
17:58

Ne cini ti se. Delimo isto misljenje. Napred su dosta jaki ali opet u isto vreme i ne toliko efikasni dok pozadi bas duva. Nego nazalost nemaju neke prave protivnike gde bi se videlo koliko su zapravo losi. A i nekako ih hoce sreca, sve im ide na ruku. Tako je bilo i na SP prosle god tako i sada na CA.

avatar
ppera 1
Sunday, 28.06.2015
02:42

Nisam ni mislio da će sa očajnim selektorom igrati sjajan fudbal, mada je ovo još gore nego što sam očekivao. Preskočiću nabrajanje šta sve po meni tu ne štima, jer ne mogu toliko da kucam... :-)

avatar
Saturday, 27.06.2015
09:57

Lepo je obeležio svoj dan onim golom iz penala. Dokusurio Kolumbijce.