Teri dobio prvu konkretnu ponudu

Autor: Nikola Miloradović
sreda 21.06.2017.
22:45
Izvor: Sportske.net

Sada već bivši kapiten Čelsija ima veliki broj ponuda, konačno je na njegovu adresu prispela i jedna konkretna.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Džon Teri je rešio da završi svoju bajku sa "Plavcima" i ovog leta potraži novi angažman. Oprostio se u velikom stilu, kako je sa Čelsijem osvojio titulu u Premijer ligi.

Poznato je da je veliki broj klubova zainteresovan za njegove usluge, među njima je nekoliko ekipa iz Premijer lige, kao i nekolicina iz Čempionšipa, Kine i SAD.

Sada se na njegovom stolu nalazi i prva zvanična ponuda, naime Aston Vila je zagrizla da ga preseli u svoje redove, kako smatraju da bi njegovo iskustvo bilo od ključne važnosti za ekipu Stiva Brusa, koja će na sve načine pokušati da se vrati u Premijer ligu.

Teri je naime od Vile dobio unosnu ponudu, prma kojoj bi uz razne bonuse mogao da zarađuje i preko četiri miliona funti godišnje.

Očekuje se da u par narednih dana i ostale zainteresovane strane pošalju svoje ponude, pa bi ubrzo mogli i da saznamo gde ćemo u narednoj sezoni gledati Džona Terija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Truth
Wednesday, 21.06.2017
23:52

Legendo,idi u Ameriku i zavrsi svoju veliku karijeru na dostajan nacin.Ne treba ti Aston Vila,WBA,Birmingem,Watford,Sandlend I slicni klubovi.Idi u Ameriku,uzivaj i zaradi novac koji si zasluzio.A i u Americi su sigurno zene sigurno lepse nego u Birmingemu i Njukaslu 😂