Tandem ''zlatnih orlića'' za povratak španskog giganta?!

Autor: Milovan Longinov
petak 31.03.2017.
11:35
Izvor: Sportske.net

Vest dana stiže iz Španije, Sergej Milinković-Savić je na meti Valensije.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Kako je preneo lokalni list Superdeporte, fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić velika je želja uprave ''slepih miševa''.

Klaudio Lotito se neće lako odreći svog najboljeg veznog igrača, već se pominje da je odbijao ponude od 30 miliona evra, pa je pitanje kako će Valensija uspeti da ga dovede, pošto je već u nezavidnoj finansijskoj situaciji.

Ipak, ukoliko dođe do najavljene letnje renesanse, velikih ulaganja, Valensija bi u veznom redu mogla da ima tandem ''zlatnih orlića'' sa Novog Zelanda.

Poznato je da je Nemanja Maksimović realizovao zimus transfer u Valensiju, ali da je njegova Astana insistirala da se vrati i ostane do 30. juna kada mu ističe ugovor.

Maksimović će se na leto preseliti na ''Mestalju'', a nema sumnje da bi dolazak Sergeja bio od velikog značaja da se što bolje uklope.

Vezni red sa njih dvojicom, i Danijem Parehom i Encom Perezom zvuči još kako zanimljivo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Friday, 31.03.2017
16:50

Ostaje i sledece sezone u Laciu.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Friday, 31.03.2017
15:09

Slepi Orlici/Orlovi/Orlovat:-D

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Friday, 31.03.2017
14:55

Real, Barselona, mozda Atletiko- GIGANTI, Valensija, Atletik Bilbao, Sevilja- NOT SO MUCH.

avatar
Miloš984
Friday, 31.03.2017
14:30

Maksimović, Milinković-Savić, Tadić i Mitrović u Valensiji, e to bi bilo dobro.

avatar
Nikki92CFC
Friday, 31.03.2017
14:09

Nema nikakve logike, on iz Lacija ide u mnogo jaci tim a ne slabiji kao sto je Valensija.

avatar
gaizka6
Friday, 31.03.2017
13:14

U Valensiji se ne zna ko pije a ko plaća. Mislim da SMS zaslužuje ekipu sa većim takmičarskim ambicijama. Bolje mu je ostati u Lazio nego ići u Valensiju. Bar se navikao na klub, igra redovno sa važnom ulogom. Peter Lim već neko vreme obećava veliki povratak Valensije u vrh španskog fudbala, ali to nikako da se desi, a pitanje i hoće li. Plus u dovodjenju igrača učestvuje menadzer Mendeš koji baš na SMS-ovoj poziciji može ugurati nekog svog igrača i napraviti mu probleme. Bolje da sačeka još malo, ima on kvalitet za Sevilju možda i Atletiko, kad su španske ekipe u pitanju.

avatar
Merseysade Red
Friday, 31.03.2017
13:07

Koji oni? Koliko se trudite da ne kažete sve u naslovu, toliko zaboravite da taj drugi "on" u tekstu ne postoji. :) No, treba prvi PREPISAT vijest, posto su vam sve iste liše teksta od kilometar koji povremeno izbacite i njime ustvari izbacite frustracije prepisivačkog novinarstva :)

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Friday, 31.03.2017
15:09

Gde ti uopste vidis da pise oni? Da nisi ti malo promasio vest, ja sam odmah video o kojoj dvojici se radi...

avatar
Стефан Стојанчевић
Friday, 31.03.2017
15:23

jedino je ovde ocigledno to da si ti sportski novinar koji je otpusten jer jedino sta si umeo je da izmisljas tekstove naravno da ima prepiske jer samo pojedine novine u svetu dobijaju tacne informacije u vezi fudbala i transfera i one to postavljaju ili prodaju dalje,.i nije cilj reci odma gde ko ide i kolko kosta nego jer tad ne bi bilo vise interesovanja za tog igraca jer bi se znalo sve.. od mene podrska sportkse.net za sada radite dobro