Talentovani defanzivac stigao na preglede u Inter

Autor: Boban Filipović
četvrtak 29.06.2017.
14:24
Izvor: Sportske.net

'Neroazuri' privode kraju transfer slovačkog reprezentativca, piše italijanska štampa.

Povezane vesti

22-godišnji defanzivac Milan Škrinjar, koji je prošle sezone ostavio odličan utisak na svom 'vatrenom krštenju' u Seriji A u dresu Samprodrije, doputovao je jutros u Milano da obavi lekarske preglede.

Ovu informaciju preneo je dobro obavešteni novinar Fabricio Romano, a zatim i svi italijanski mediji.

O dolasku Škrinjara u Inter je već bilo reči, ovaj mladić je bio Spaletijeva želja i uprava mu je izašla u susret.

Još uvek nije poznato koliko će Sampdorija zaraditi prodajom zvanično najboljeg mladog slovačkog fudbalera, koga je re godinu i po dana dovela iz Žiline.

Zanimljivo, iako je po vokaciji štoper, Škrinjar je za reprezebtaciju Slovačke u kvalifikacionim utakmicama za predstojeći Mondijal u Rusiji uglavnom igrao na poziciji zadnjeg veznog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Friday, 30.06.2017
04:15

Odličan, mld igrač

avatar
Grande Milan
Thursday, 29.06.2017
14:54

Uzrok koji je doveo do slabljenja italijanske lige je to sto kada neki igrac odigra dobru sezonu odmah ga kupuju jaci klubovi, a samo trecina opravda ocekivanja. Kad vidim timove koji su bili prije 15 godina tad to najbolje shvatim. Bolje da ostanu jos koju godinu, bilo bi samo bolje za njih. Mada to je problem svudje. Fudbal generalno nije losiji jer je evoluirao unazad vec ne postoji strpljenje. Danas sa toliko akademija i sve boljim uslovima fudbal bi bi samo boljo nego nekad al za to treba strpljenje. Odigras jednu dobru sezonu. Odma poletis u neki jak klub da uzmes 6 miliona po sezoni, da osvojis trofeje, koji god da je razlog. Medjutim to samo rijetkim se izadje na dobro, jer inace traje dvije tri godine. Bolje jos godinu, dvije, tri zaradjivati po po miliona dok se ne formiras, pa onda deset godina po 10 miliona, ili igrati za trofeje. Skrenuo sam sa teme al posjeti me ovo.

avatar
crazyjuventino
Thursday, 29.06.2017
17:34

Serija A je ranije bilo najbolja liga na svetu, ja ne sumnjam da ce opet biti kroz koju godinu, jednostavno mora tako. Sada su klubovi u usponu, za razliku od pre 2-3 godine. Slazem se, nije fora sam oJuve da dominira, ali im barem daje motiv za napredak. Roma gradi stadion, Sasuolo vec ima svoj, Atalanta igra Evropu i dobru akademiju, Udineze je uvek imao dobre igrace za prodaju, samo se cekaju Inter i Milan da stanu opet na noge. nSto se tice fudbalera generalno, mnogo se brzo zivi i klubovi vrlo cesto nemaju strpljenja da nekom igracu daju sansu jos 1 godinu, odmah se to prodaje ili ga sele na klupu. Sve je postalo marketing i samo gledaju da zarade sto vise kako umeju. Naravno da svaki fudbaler strepi od toga, i stalno se nesto preprodaje. Ranije to nije bio slucaj..

avatar
crazyjuventino
Thursday, 29.06.2017
17:38

Plus, secam se onda kad je PSZ pokupovao sve najbolje igrace iz lige, ili bar bolje, to je bio veliki veliki pad lige tada. Maksvel, Sirigu, Mota, Tijago Silva, Markinjos, Verati, Ibra, Laveci, Menez, Pastore, Kavani..

avatar
Jonas Gutierrez
Thursday, 29.06.2017
14:35

Cujem da ovo znaci prodaju Murilja...nisam previse pratio Inter, ali kad god sam gledao, Muriljo je bio odlican, ne znam zasto ga se odricu.

avatar
amigo999
Thursday, 29.06.2017
15:13

Nisam gledao puno Skrinjara, nadam se da je bolji od Murilla....