Tadić 'svađa' Premijerligaše!

Autor: Vladimir Nestorović
subota 28.06.2014.
14:48
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac želja je dva kluba iz engleske Premijer lige, pa je vrlo moguće da se već ovog leta preseli u najjači šampionat sveta.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Dušan Tadić i njegove odlične igre u dresu Tventea nisu ostali neprimećeni, pa su na vrata holandskog kluba zakucali klubovi iz Engleske.

U pitanju su Premijerligaši Sautempton i Everton, mada se u nekim medijima spominje i veliki Liverpul, koji će naredne sezone igrati u Ligi šampiona i potrebna mu je znatno duža klupa.

Navodno, Tadićeva cena je 10 miliona funti, što ne bi trebalo da predstavlja problem za Sautempton, koji je prodao mladog Luka Šoa za ogroman novac Mančester Junajtedu, a 'Svece' bi mogao da napusti i Adam Lalana, koji je blizu Liverpula.

Upravo se očekuje da Tadić bude zamena za sjajnog reprezentativca Engleske, a u narednih par dana bi trebalo da bude poznatije hoće li do transfera doći.

Ne treba isključiti ni Everton Roberta Martineza, koji je igrao zaista sjajno u prethodnoj sezoni, a kome su pojačanja potrebna kako bi se nadoknadio izostanak pozajmljenih igrača iz prethodne sezone (Lukaku, Traore, Deulofeu).

Koji klub je bolji za našeg reprezentativca - Everton ili Sautempton?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke