Tabloidi 'zakuvali' pred duel 'Lisica' i 'Građana'

Autor: Boban Filipović
nedelja 27.12.2015.
23:31
Izvor: Sportske.net

Strasti su uzburkane zbog navodne želje Mančester Sitija da dovede zvezdu Lestera.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

U utorak će 'King Power Stadionu' odmeriti snage Lester Siti i Mančester Siti, a u susret utakmici 19. kola Premijer lige između prvoplasirane i trećeplasirane ekipe, 'Sun' u današnjem izdanju piše da su 'Građani' već skovali plan dovođenja Džejmija Vardija u svoje redove.

Za najboljeg strelca Premijer lige u ovom trenutku, uprava Mančester Sitija je navodno spremna da izdvoji 30 miliona funti.

Vardi je postigao 15 prvenstvenih golova ove sezone, oborio rekord Premijer lige po broju uzastopnih mečeva na kojima je bio strelac, i definitivno je najveće otrkovenje u svetu fudbala u 2015. godini. Ovaj momak je za kratko vreme prošao put 'od trnja do zvezda' i iz tog razloga je i među holivudskim producentima krenula trka oko snimanja filma sa tom tematikom.

Lester igra sezonu iz snova, nalazi se na liderskoj poziciji na tabeli nakon 18. odigranih kola i stoga nije realno očekivati da prodaje svoje najveće uzdanice ove zime.

Međutim, po završetku sezone 'Lisice' bi mogle "debelo da se ovajde". Na prodaji Vardija posebno, koji je pre tri godine dovede iz Fletvud Tauna za milion funti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Monday, 28.12.2015
06:57

Idemo plavi plasticni bratoviiii, nemojte da dozvolite da jedan smesni Arsenal bude sampion, pokupite lagano ovu titulu, pa sledece godine opet da se borimo. Ocekujem da siti utera lesteru bar tri komada-