Svonsiju nije bio dobar, sada bi mogao da završi u jednom od najboljih timova sveta!

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.11.2016.
23:57
Izvor: Sportske.net

Svi su mislili da je Mihael Laudrup napravio pravi posao kada ga je doveo 2013. godine u Vels, ispostavilo se da nije bio u pravu.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Alehandro Pozuelo je stigao na "Liberti" kao veliko pojačanje, na kraju je odigrao 22 utakmice i za 12 meseci se vratio u Španiju, u Rajo Valjekano.

Prošao je neopaženo kroz Premijer ligu, ali bi sada mogao da dobije priliku da se dokaže u jednom od najvećih svetskih klubova.

Naime, od prelaska u belgijski Genk, Pozuelo je zapao za oko mnogim skautima širom Evrope, prvenstveno zbog njegovih partija u Ligi Evrope ove sezone.

Od njega ove takmičarske godine u pomenutom takmičenju samo Đulijano iz Zenita ima više asistencija. Pozuelo za sada ima četiri, Đulijano jednu više.

Sada bi njegove sjajne partije mogle da mu pomognu da se domogne dresa minhenskog Bajerna, prenosi "AS".

Na startu svoje karijere, bio je na pragu prelaska u Mančester junajteda i Barselonu, nakon epizode u Svonsiju je pao u zaborav, sada deluje da bi mogao da ispuni očekivanja iz ranijih dana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VicenteCalderon
Monday, 28.11.2016
11:02

e ovo bih voleo da vidim, strasan je igrac pozuelo, izrazito talentovan fudbaler. smatram da bi mu bajern legao lepo, a i konacno da dovedu nekog manje zvucnog igraca, interesantno bi bilo videti kako bi se u sve to uklopio