Svonsi vraća svog pulena

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.06.2016.
13:06
Izvor: Sportske.net

Velška ekipa sprema tim za novu sezonu, a na meti klub je i njihov bivši igrač.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Reprezentativac Velsa Džo Alen, mogao bi da se vrati u svoju domovinu i to u redove kluba u kom je stekao afirmaciju.

Svonsi, na čelu sa Frančeskom Gvidolinom, želi da ojača vezni red, pa smatraju da bi idelano rešenje bilo da još jednom pazare u Liverpulu.

Svojeveremo su iz "Crvenih" doveli i Šelvija, na kom su i zaradili koji "dinar" kada su ga krajem sezone prodali u redove Njukasla, a sada hoće i Alena, što bi nesumnjivo bio pravi pogodatk kod navijača.

Za "velškog Pirla", interesovanje je pokazao i Brendan Rodžers, koji ga je sa sobom i poveo na "Enfild", pa bi sada voleo da ga povede i u Seltik, koji je nedavno preuzeo.

Alenu bi bolje bilo da napusti "Enfild", kako je Klop spremio nekoliko pojačanja u veznom redu, te će konkurencija biti paklena.

Čak ni krajem ove sezone, Alen se nije naigrao pod Klopom, te je sve izvesnije da će napustiti klub.

Na Alenu je da bira, domovina, ili prijateljstvo sa Brendanom Rodžersom.

U svakom slučaju, reprezentativca Velsa ima druge brige, kako ga očekuju obaveze u nacionalnom dresu na predstojećem šampionatu Evrope, gde će se njegova zemlja naći u grupi B, sa Engleskom, Slovačkom i Rusijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Saturday, 11.06.2016
18:08

Ali Dzo Alen, HAHAHAHAH, kesa najobicnija.

avatar
Black Casper
Saturday, 11.06.2016
12:57

Klopov miljenik.... Nema šanse da ga proda..... Alene Kralju Velsa!!!!

avatar
ManUtd93
Friday, 10.06.2016
18:45

bio je dobar iove sezone kad je igrao,ali nije mi neki preterano ozbiljan igrac,takvih igraca se treba na vreme otarasiti...zna klop sta radi...nadam se da ce sledece godine dva najveca kluba u engleskoj odlucivati o vaznim trofejima,da se ove vrstacke tvorevine konacno uguse...najbolje bi bilo sledece godine m.u 1,liv 2,ars 3,tot4...a tajkuni i naftasi tamo gde im je i mesto...

avatar
Nouhei
Friday, 10.06.2016
16:27

Meni je on bio sasvim solidan dzoker prosle sezone. Ako ga prodamo moramo dovesti zamenu jer smo tanki s veznim igracima. Ako on ne zeli da ode, ja bih ga zadrzao.

avatar
felipe_mello
Friday, 10.06.2016
15:06

dobar transfer za svonzi jer je allen imao jednu od najboljih sezona iza sebe i mislim da je pod klopom sazreo mnogo igracki, nadam se da ce biti jedan od najboljih igraca svonzija, good luck joe!

avatar
(anti)talentovan lik
Friday, 10.06.2016
14:50

Ako je spreman da bude rezerva, ja bih volio da ostane! Kad god je bio na terenu ove sezone (makar zadnjih 20 minuta), uvijek je imao pozitivan uticaj na ekipu.

avatar
Mangus
Friday, 10.06.2016
14:17

Kod BR-a ce moci da se bori za trofeje i verovatno ucesec u nekom Evrokupu. Dok ce u Svonsiju verovatno imati vecu platu i biti na poznatom terenu. Pitanje je sta mu je draze.

avatar
KOPITE96
Friday, 10.06.2016
13:22

Vodite ga više... ;)