Svonsi ponudio 8 miliona funti za Italijana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.01.2016.
20:46
Izvor: Sportske.net

Premijerligaš sa "Liberti" stadiona uskoro bi mogao da realizuje transfer napadača Kjeva pošto su "Leteći Magarci" prihvatili ponudu tešku 8 miliona funti.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Zimski prelazni rok lagano se bliži kraju a Svonsi se nalazi na korak od angažovanja italijanskog napadača Alberta Paloskija (26) pošto je Kjevo prihvatip ponudu "Labudova".

Velšani su ponudili 8 miliona funti za napadača Kjeva što su predstavnici italijanskog kluba prihvatili, pa sada ostaje da igrač dogovori lične uslove.

Predstavnicima Svonsija omogućeno je da otpočnu pregovore sa agentima Alberta Paloskija koji za Kjevo nastupa od 2011. godine.

Za usluge napadača Kjeva zainteresovana je i Atalanta ali je malo verovatno da klub iz Bergama može da napravi problem premijerligašu koji svim silama radi na angažovanju napadača Paloskijevog kalibra.

Podsećamo da je Alberto Paloskio prošao omladinsku školu Milana, a u seniorskoj konkurenciji nastupao je još za Parmu i Đenovu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Hn
Wednesday, 27.01.2016
23:47

Odlican igrac,vrlo dobar transfer

avatar
3x3
Thursday, 28.01.2016
03:21

Samo solidan igrac, nista vise od toga. A, za njega je mnogo 8 miliona funti. Za polusezonu nema sanse da ce uspeti da da 5 golova u ligi za Svonsi. Zapamti komentar ovaj, pa mi odgovori na kraju sezone ako bude dao 5 ili vise golova.

avatar
3x3
Friday, 29.01.2016
12:27

A, i to sto kazes.

avatar
Marko Hn
Friday, 29.01.2016
08:07

Alessio ne gori nidje,postoji period adaptacije na eng. ligu,vrijeme,kulturu i nacin zivota koji je daleko drugaciji od italijanskog.Buduci da je Guidolin tu postoji realna sansa da mu bude neuporedivo lakse.Sacekajmo da momak predje,adaptira se i navikne na tempo pa onda donosimo zakljucke,ne tako ishitreno.