Svete čuvaj se, Pari Sen Žermen ide u šoping!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.02.2015.
12:53
Izvor: Sportske.net

Narednog leta na redu je rekonstrukcija veznog reda!

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Pari Sen Žermen kreće u ofanzivu. Identifikovali su mete za vezni red, Naser Al Kelaifi je spremio novac za dva velika pojačanja. Naime, Blez Matuidi i Tijago Mota neće naredne godine biti u prvom planu, potrebno je kompletirati manevar gde će jasno, glavnu reč voditi sve bolji Italijan Marko Verati.

Parižani imaju tri imena u notesu, ko će morati da se čuva u narednom prelaznom roku.

Prva meta je Pol Pogba, što nije novost, videćemo da li će želeti da se vrati u rodni grad, priča se da nije previše zainteresovan iako bi mogao da računa na godišnju platu veću od 10 miliona.

Drugo ime je Jaja Ture za koga bi to bio povratak u Francusku, svojevremeno je igrao za Monako. Kapiten Sitija ima i ponudu Intera, u Parizu veruju da mogu da ispune njegove finansijske zahteve, a ubeđeni su da bi njegovo iskustvo mnogo značilo za tim.

Treće ime je Serhio Buskets. Barsa žuri da produži ugovor kako bi ga vezala za klub, ali Pari Sen Žermen sprema navodno ponudu od 75 miliona evra. Ako Buskets dogovori svoje uslove i izrazi želju da ode, Katalonci će ga teško zadržati. Doduše, Busketsa hoće i Van Gal, pa ako se otvori aukcija Katalonci će možda napuniti kasu.

U svakom slučaju, PSŽ će biti u ofanzivi narednog leta, a dosta klubova će morati da se čuvaju, jasno je "Sveci" imaju ogroman novac na raspolaganju za prelazni rok!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke