'Svetac' Ibra postaje 'Vuk'!?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 29.12.2014.
12:16
Izvor: Sportske.net

U najmanju ruku zanimljivi navodi pojavili su se u švedskoj štampi u vezi Zlatana Ibrahimovića.

Beta/AP Photo/Francois Mori
Beta/AP Photo/Francois Mori

Povezane vesti

Švedski fudbaler je u nekoliko navrata u poslednje vreme isticao kako nema nameru da odlazi iz Pariza. Da li se nešto promenilo?

Popularni Ibra je nosilac projekta bogatih vlasnika, koji u Šveđaninu vide vođu tima, vrednost Zlatana Ibrahimovića prevazilazi fudbalski aspekt. Sam Ibra je isticao da ima fenomenalan odnos sa vlasnicima kluba, njemu atmosfera življenja i radno okruženje koje ima u Parizu savršeno odgovaraju, ne želi to da menja.

Porodica mu raste u gglavnom gradu Francuske, ima odlične uslove za život, to je takođe isticao kao važan aspekt čitave priče.

Ipak, Dženifer Vegerup, u svom tekstu za Aftonbladet, iznosi tvrdnje da će Ibra napustiti PSŽ kako bi svoju karijeru završio u Romi.

„Roma bi bila idealno mesto za Ibrahimovića. Uzbudljivo mesto sa fudbalski jako izazovnim okruženjem koje bi savršeno odgovaralo Zlatanu. Mnogima je san Premijer Liga, ali Engleska je pre sedam godina bila pravo mesto za njega, ne danas.“

„Nakon iskustava koje je imao u Juventusu, Interu i Milanu, Ibra bi mogao da se vrati u Italiju.“

„Keita je pre nekoliko dana rekao da želi da mu se Zlatan pridruži, pitao ga je već, razgovarali su na tu temu. Možda ovo deluje kao nemoguća misija jer svi znamo da u Italiji više nema novca kao pre, ali Ibra je bogat fdubaler i mogao bi da iznenadi sve svojim izborom koji neće imati vezer sa novcem.“

„U Rimu bi ga doživeli kao Boga. Rim je grad koji odiše fudbalom, za razliku od pariza. Legendarni Frančesko Toti je oduvek cenio Ibru i to vam govori dovoljno. Roma se ponovo vraća na vrh i mi iskreno savetujemo Zlatana da svoju karijeru okonča u okruženju kakvo je Trigorija, a ne da se lagano topi u luksuzu Pari Sen Žermena.“, navodi se.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke