Supermario se vraća na ostrvo?

Autor: Boban Filipović
nedelja 17.01.2016.
10:30
Izvor: Sportske.net

Britanska štampa piše da je jedan premijerligaš spremio ponudu teško 10 miliona funti za Marija Balotelija.

Beta/AP Photo/PA, Peter Byrne
Beta/AP Photo/PA, Peter Byrne

Povezane vesti

'Sunday Express' saznaje da Vest Hem želi u svojim redovima kontroverznog italijanskog nadača.

'Čekićari' su spremni da izdvoje 10 miliona funti za Balotelija, koji je trenutno na pozajmici u Milanu iz Liverpula.

Podsećamo da su ga 'Redsi' doveli za 16 miliona funti sa 'San Sira' 2014. godine, ali kako nije stekao poverenje tadašnjeg menadžera Brendana Rodžersa, poslat je nazad na pozajmicu. Ove sezone je postigao jedan gol za 'Rosonere'.

Baloteli bi u Vest Hemu mogao da 'popuni rupu'  nastalu usled povrede Endija Kerola, koji će pauzirati minimum šest nedelja, a izbori bliski klubu sa 'Bojeln Graunda' tvrde da je Nikica Jelavić na izlaznim vratima i da će nastaviti karijeru u Kini, u ekipi Gvangžua. Moguće da je hrvatski napadač svoj poslednji meč za 'Hamere' odigrao juče na 'Sen Džejms Parku', gde je postigao počasni gol u porazu protiv Njukasla.

Slaven Bilić od napadača ima još Enera Valensiju, Diafru Sakoa i Maura Zaratea, svi su kuburili sa povredama tokom tekuće sezone.

Mario Baliteli ima veliku želju da zaigra za reprezentaciju Italije na predstojećem EP u Francuskoj, ali selektor Konte mu je nedvosmisleno poručio da će samo svojim dobrim igrama moći da ga ubedi da ga uvsti na spisak putnika.

"Supermario" ima iskustvo igranja u Premijer ligi, sa Mančester Sitijem je u sezoni 2011/12 osvojio titulu šampiona Engleske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš984
Sunday, 17.01.2016
15:55

Vest Ham ima dobre napadace:Zarate,Valencia,Carroll,Sakho i Jelavic,Baloteli bi bio suvisan,pogotovo sa njegovom naravi.Bolje im je da dovedu neku mladu nadu britanskog fudbala na pozajmicu i tako izguraju sezonu,nego sto bacaju pare na ovog prevaranta.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Sunday, 17.01.2016
12:39

Usreci ce se...

avatar
lakipfc
Sunday, 17.01.2016
12:24

Sledeci njegov transfer je od 5mil pa tako redom

avatar
fcb
Sunday, 17.01.2016
12:19

Niko normalan neće uzeti ovoga, samo probleme pravi... Niko ga nije bolje opisao od Bersluskonija, prava je trula jabuka

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 17.01.2016
11:44

Samo napred! Solo forza!