'Super Mario' mora da menja kontinent?

Autor: Stevan Milovanović
subota 08.08.2015.
12:35
Izvor: Sportske.net

Italijanski internacionalac Mario Baloteli postao je "persona non grata" u evropskim klubovima pa će do kraja prelaznog roka morati da se okrene "egzotičnim" destinacijama ukoliko želi da igra takmičarski fudbal.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mino Rajola, menadžer Marija Balotelija, nudio je talentovanog fudbalera većini klubova iz Serije A, ali do sada nijedan tim nije želeo da dovede pomenutog igrača, javljaju italijanski mediji.

Prema navodima medija, i Al-Ahli iz Dubaija je imao želju da dovede Balotelija, ali Italijan nije želeo da ode u Ujedinjene Arapske Emirate.

Za bivšeg igrača Intera, Milana i Sitija verovatno neće biti mesta u napadu Liverpula, jer je Rodžersov prvi pik ove sezone Benteke, te Rajola svim silama pokušava da nađe klub za 24-godišnjeg fudbalera.

Kao moguće destinacije za ovu sezonu se pominju i Kina i MLS liga, ali Baloteli želi da sačeka poslednje dane prelaznog roka u nadi da će neki evropski klub ipak želeti da ga dovede i tako vrati Marija na staze stare slave.

Svaki klub koji bi želeo da dovede igrača koga je Brendan prošlog leta platio 20 miliona funti bi sigurno veoma rizikovao, ali možda bi se taj rizik na kraju i isplatio.

U svakom slučaju, očekuju nas veoma interesantni dani kada je u pitanju naredni klub u karijeri talentovanog Italijana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loris Karius
Sunday, 09.08.2015
13:15

Ova glava luda pratiće te svuda :D

avatar
Saturday, 08.08.2015
22:33

Sto se mene tice moze profesiju da menja :D

avatar
Lord Bobinho10
Saturday, 08.08.2015
22:26

Trebalo bi da promeni sport...

avatar
marijaan
Saturday, 08.08.2015
19:09

treba da mu se da jos jedna sansa,ako moze markovicu,alenu po 100-ti put,moze i baloteliju jos jedna,od ingsa i oridjija je sigurno bolji,mada vidim da se sad sumnja u njegove kvalitete,a decko je strasan igrac samo sto u njegovu glavu ne da hvali daska,nego cijeli namjestaj,mada cini se da se bar posvetio fudbalu kao nikad do sad,mozda i urodi plodom,ko ti zna

avatar
ManUtdSrbija
Saturday, 08.08.2015
13:34

Kakve bre BaloTELE-ove staze stare slave? Koje to? Dva gola protiv Nemacke su njegovi slavni dani? Ma idi. :D

avatar
Иван Кузељевић
Saturday, 08.08.2015
13:10

Do kada će ovaj biti talentovan, do 30. godine? Nego nek' pali on preko bare kao Dos Santos.

avatar
caku trakulin
Saturday, 08.08.2015
12:43

talenat je bio prije 6,7 god sad je propali talenat jer skoro nista nije napravio a kako je obecavao da nije bolesne glave i nezainteresovanosti za fudbal...

avatar
Mario Götze - Return
Saturday, 08.08.2015
12:38

Realno nikada nije bio neki igrac,samo se proslavio onim golovima protiv Nemacke i to je to.Jednostavno i te golove koje je dao nisu bili neko umece nego vise nekako na srecu msm onaj sut sa distance sto je dao gol je bila cista sreca nasela mu lopta i usla srecom u gol.