"Super agent" vodi Falkaa u Real!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.08.2014.
23:40
Izvor: Sportske.net

Ludnica letnjeg prelaznog roka ulazi u završnu fazu a Radamel Falkao doprineće da navijači nekoliko evropskih velikana grizu nokte do poslednjeg trenutka jer prema poslednjim informacijama njegov agent radi na tome da "El Tigre" pređe u Real Madrid.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Real Madrid, Liverpul, Juventus, pa onda u krug... Radamel Falkao dovođen je tokom leta u vezu sa ova tri kluba krug kandidata za njegovo dovođenje sužen je na dva nakon prelaska Marija Balotelija na "Enfild".

Pre samo nekoliko dana italijanski mediji došli su do informacije da je Juventus najbliži dovođenju kolumbijskog internacionalaca ali su se stvari promenile iako je u startu bilo jasno da šampion Italije nije u mogućnosti da angažuje Falkaa.

Ugledni italijanski novinar Đanluka Dimarzio saznao je da se "Super agent" Žorž Mendeš nalazi u Kneževini gde sa čelnicima Monaka razmatra okolnosti pod kojima bi Radamel Falkao mogao da se preseli u madridski Real!

Prelazak Anhela Di Marije u Junajted je dobar pokazatelj da se Real sprema na još jednu transfer bombu do kraja prelaznog roka a nije tajna da između "Kraljevskog kluba" i kolumbijskog napadača postoje "varnice".

Treba imati u vidu da ovakva najava ne spada u transfer spekulacije jer stiže od novinara koji ima sjajne izvore i koji je do sada već uspešno predvideo Luisa Suareza, Marija Balotelija i Anhela Di Marije.

Ako svemu dodamo i podatak da je Real ostao sa jednim klasičnim napadačem u ekipi a da Karim Benzema gubi poverenje Karla Anćelotija, prelazak Radamela Falkaa u redove šampiona Evrope čini se sve izvesnijom opcijom!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke