Sukob sa Vengerom? Odlazak iz Arsenala? Evo šta Ozil kaže o tome!

Autor: Pavle Lazarević
utorak 22.03.2016.
18:32
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih igrača londonskog tima oglasio se povodom napisa engleskih medija o njegovom potencijalnom odlasku.

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

Pisalo se prethodnih dana, da je Mesut Ozil navodno nezadovoljan trenutnom situacijom u klubu, a najviše radom šefa struke Arsena Vengera. Nakon što je čuo te glasine, nemački plejmejker se oglasio putem tvitera.

"Video sam medijske natpise danas. Arsen Venger je bio veliki razlog mog dolaska u Arsenal - to se nije promenilo!", napisao je Ozil i tako umirio zabrinute simpatizere londonskog tima.

Bivši igrač Real Madrida, svakako je jedna od najsvetlijih figura Vengerovog tima ove sezone. U dosadašnjem toku Premijer lige, postigao je 5 golova i zabeležio čak 18 asistencija.

Uprkos njegovom velikom doprinosu, Arsenal igra veoma haotično u 2016. godini. "Tobdžije" su ispale iz Lige šampiona i iz FA Kupa, a u prvenstvu Engleske će se najverovatnije, još jednom, zadovoljiti kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Uprkos Ozilovoj izjavi o velikom poštovanju koje ima gaji prema Arsenu Vengeru, pretpostavlja se da bi kreativni Nemac, turskog porekla, ozbiljno razmotrio moguće ponude u letnjem prelaznom roku. Naime, Ozil želi da se takmiči za trofeje i za najveća dostignuća u Ligi šampiona, a trenutno Arsenal nije tim koji je sposoban za te podvige.

Podsetimo, glavne mete Arsenala u narednom trasfer roku biće vezista Mehengladbaha Granit Džaka i jedan od najboljih napadača sveta, Gonzalo Iguain.

Pristalice slavnog engleskog kluba sve češće izražavaju nezadovoljstvo Vengerovim vođenjem kluba, pa se spekuliše da bi legendarni Francuz, na leto, mogao da napusti kormilo "Tobdžija" nakon 20 godina u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 23.03.2016
20:37

Mozda ne sad ali u buducnosti hoce ako se nesto ne promeni jer nije lud da truli kod nas bez trofeja...

avatar
Real-an
Wednesday, 23.03.2016
04:10

steta sto ga je prodao real ,da su ostali on i di maria uz ostala pojacanja ,ali sta bi bilo kad bi bilo..

avatar
Rockstar
Tuesday, 22.03.2016
19:46

Pa nije ni lud da igra za nas kada vidi da smo nesposobna ekipa da osvojimo bilo sta