Subotić na ceni - 'Boro' dobio konkurenciju!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.11.2016.
19:06
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Neven Subotić lagano se vraća u željeni ritam posle problema sa povredom, a već u januaru bi mogao da usledi transfer u jedan od klubova koji su trenutno zainteresovani za njega.

Beta/AP Photo/DPA, Bernd Thissen
Beta/AP Photo/DPA, Bernd Thissen

Povezane vesti

Nakon što mu je propao transfer na Ostrvo i tromesečne pauze zbog problema sa povredom Neven Subotić (27) se vratio u takmičarski ritam upisavši nastup za U23 selekciju Borusije iz Dortmunda.

Srpski internacionalac letos je bio na pragu prelaska u engleski Midlsboro ali je transfer propao u poslednji čas zbog zdravstvenih problema koje je igrač imao, a koji su primećeni na lekarskim pregledima.

Borusija je zbog takvog raspleta ostala bez 10 miliona evra, ali "Milioneri" imaju plan da već u januaru ponovo ponude Nevena Subotića ekipi Midlsboroa.

Nije sporno da bi menadžer engleskog kluba Aitor Karanka voleo da vidi Subotića u svom timu, ali će Midlsboro sasvim sigurno želeti da obori cenu srpskog internacionalca zbog nešto duže pauze.

Šansa da Dortmund ipak dobro zaradi možda leži u interesovanju koje su za srpskog fudbalera pokazali i drugi evropski klubovi, a tu se pre svega misli na Galatasaraj i Anderleht.

Belgijski klub ima odlično iskustvo sa srpskim fudbalerima jer su u prošlosti dres Anderlehta nosili Nenad Jestrović, Milan Jovanović, Goran Lovre, Miljan Mrdaković, Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević, a trenutno za "Ljubičaste" nastupaju Uroš Spajić i Ivan Obradović.

Sigurno je da će Neven Subotić kao prioritet postaviti selidbu u jednu od najjačih liga na svetu, dok će Anderleht i Galatasaraj ostati u drugom planu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke