Stouk zainteresovan za najboljeg strelca ruske Premijer lige!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.12.2016.
19:10
Izvor: Sportske.net

Mark Hjuz želi da dodatno ojača svoju ofanzivu, izgleda da rešenje vidi u ruskom reprezentativcu.

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Stigao je u poslednjim trenucima prelaznog roka na "Britanija" stadion Vilfred Boni, reprezentivac Obale Slonovače je tek u poslednje vreme počeo da pruže solidne partije, ali još uvek nisu od njega dobili ono što su tražili.

Kako je Boni na pozajmici, jasno je da će Stouku biti potreban u skorijoj budućnosti još jedan kvalitetan napadač, a u januaru bi mogao da stigne najbolji ofanzivac ruskog šampionata.

Naime, u intervjuu za ruske medije, reprezentativac te zemlje i napadač Krasnodara Fedor Smolov je otkrio da je Stouk zainteresovan za njegove usluge.

"Ima nekoliko kluba iz Evrope koji su zainteresovani za mene. U Engleskoj je to Stouk, a i nekoliko nemačkih klubova je pokazalo interesovanje", izjavio je ruski napadač.

Ipak, on je otkrio da bi radije u Nemačku, i da bi u klub koji nije želeo da imenuje bio spreman da pređe već u januaru.

"Postoji ponuda iz Nemačke, iz kluba koji ne bih da imenujem i tu sam spreman da idem već na zimu", rekao je Smolov.

Dakle, Stouk će morati brzo da reaguje ukoliko želi ruskog repezentativca, koji je u dosadašnjem toku ruskog šampionata postigao 10 golova na 12 nastupa i sa tim skorom je na vrhu liste strelaca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke