Stouk doveo golmana i vezistu

Autor: Boban Filipović
petak 10.07.2015.
19:27
Izvor: Sportske.net

Sa 'Britanije' stigla potvrda da su danas angažovana dva pojačanja. Do kraja dana se može vrlo lako desiti da ih bude tri.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Uprava Stouka je ekspresno reagovala pošto je Stiven N'Zonzi otišao u Sevilju i rupu u veznom redu popunjena je dovođenjem Marka Van Ginkela.

22-godišnji Holanđanin je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Čelsija, prošlu sezonu proveo je u Milanu, takođe kao pozajmljen igrač 'Plavaca' iz Zapadnog Londona.

Pretpostavlja se da ovo nije sve što se tiče poslovanja između Stouka i Čelsija ovog leta, engleski mediji pišu da će Asmir Begović preći na 'Stamford Bridž'.

Potvrda tih tvrdnji mogla bi da bude i najnovija vest koja je potvrđena na zvaničnomsajtu preimejerligaša sa 'Britanije'.

Naime, iskusni irski čuvar mreže Šaj Given je maločas poptisao dvogodišnji ugovor sa populanim 'Poterima'.

39-godišnji golman je tokom karijere već sarađivao sa menadžerom Stouk Sitija Markom Hjuzom u vreme dok je ovaj bio za kormilom Mančester Sitija.

'Sky Sports' prenosi da je na lekarskim pregledima i Glen Džonson, te da bi dojučerašni desni bek Liverpula i doskorašnji reprezentativac Engleske mogao u večernjim satima da potpiše ugovor sa Stoukom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nouhei
Saturday, 11.07.2015
02:40

Odlicni transferi Stoke-a. Oduvek su mi bili simpaticni, srecno u narednoj sezoni.

avatar
NIKE
Friday, 10.07.2015
20:08

Begović stigao na Bridž za 8 miliona funti + pozajmica ovog Holanđanina, čak postoji mogućnost da i Mozes završi na još jednoj pozajmici u Stokeu. Sretno Asmire u plavom dresu, pardon golmani plavaca nose žute dresove.