Stouk dobija veliko pojačanje iz Liverpula?

Autor: Lazar Mitrović
subota 11.07.2015.
21:18
Izvor: Sportske.net

Ekipa koju sa klupe predvodi legenda engleskog fudbala, Mark Hjuz, mogao bi uskoro da dobije veoma kvalitetnog fudbalera, pišu engleski mediji.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Glen Džonson je na korak od dolaska na Britanija stadion.

30-godišnji fudbaler karijeru je započeo u londonskom Vest Hemu, a zanimljivo da je bio na pozajmivi u ekipi Milvola, koji je njihov ljuti rival.

Iz Vest Hema otišao je u tabor još jedne 'neprijateljske' ekipe, Čelsi. Na Stamford Bridžu odigrao je 3 sezone, a jednu sezonu je odigrao na pozajmici u Portsmutu, gde je kasnije i nastavio karijeru.

Na kraju je došao u Liverpul i na Enfildu se zadržao šest sezona i zabeležio 160 nastupa uz 8 postignutih golova. Za reprezentaciju "Gordog Albiona" odigrao je 54 mečeva.

Menadžer "Potersa" Mark Hjuz izarziobiće prezadovoljan  ukoliko desni bek potpiše za njegov klub. On bi u Stouk Siti došao kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Redsima.

"Glen je veoma kvalitetan fudbaler i njegovo fudalsko umeće doprineće kvalitetnijoj igri mom timu. On iza Sebe ima mnogo velikih utakmica i njegovo iskustvo svima bi nam značilo", izjavio je Hjuz.

Stouk Siti je ovog leta već doveo Šaja Givena, Marka Van Ginkela, a dovođenje Džonsona bilo bi dokaz da klub sa Britanija stadiona sledeće sezone ima ozbiljne namere u Premijer ligi, mišljenje je ostrvske javnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 11.07.2015
21:21

Stouk se opasno pojačava. Uzeli su i Van Ginkela, na pozajmicu, Hoselua, i još neke igrače, ne mogu da se setim. Biće zanimljivo.

avatar
Делија_момак
Sunday, 12.07.2015
00:20

Хоселу звер у ПЕС 15. Довео сам га у Депортиво, гол-машина :D

avatar
Sunday, 12.07.2015
01:01

Igraš sa Deportivom ? Lepo. Ja ne gotivim baš preterano PES 15. Moj omiljeni PES je 13. Igram Master ligu, prelazim je sa Menhengladbahom. Slušaj formaciju: Minjole-Van der Vil, Humels, Mangala, Tabanu-Vilijam Karvaljo, Kovačić, Krasić, Karasko-Baloteli, Pato. Imam i Prota iz Andera, Kagavu iz Junajteda, Lukakua iz Evertona, Pjanića iz Rome, Žesusa iz Intera. Krasić se često povređuje, probaću da na tu poziciju dovedem Bejla ili Lamelu :D