Stopama Ognjena Koromana - Mijailović u ruskoj Premijer ligi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.02.2017.
21:02
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović pronašao je novi angažman, a posle četiri godine u Turskoj karijeru nastavlja u Rusiji.

kc-camapa.ru
kc-camapa.ru

Povezane vesti

Gotovo četiri godine trajao je mandat Srđana Mijailovića (23) u turskom Kajzeriju, a danas je srpski internacionalac ozvaničio transfer u redove ruskog premijerligaša Krila Sovjetov iz Samare.

"Jako sam srećan što sam postao deo ovog tima. Želim da dam maksimalan doprinos u novoj sredini i da zajedno idemo samo napred" kazao je Mijailović po potisivanju ugovora.

Srđan Mijailović je sa premijerligašem iz Samare potpisao ugovor na tri i po godine, a preporuku da se preseli u Rusiju dobio je i od doskorašnjeg saigrača Velitona.

"Razgovarali smo neposredno pre mog prelaska u Krila Sovjetov. Pričao mi je o Premijer ligi i specifičnostima ruskog fudbala. Veliton je sjajan momak i odličan igrač, želim mu svu sreću sa Kajzerijem" zaključio je Mijailović.

Srđan Mijailović je rođen u Požegi a fudbal je učio u omladinskoj školi Crvene zvezde za koju je nastupao do 2013. godine kada ga je Robert Prosinečki doveo u Kajzerispor.

Prošao je sve mlađe kategorije u reprezentaciji Srbije, a za "A" selekciju odigrao je pet mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke