Stiže štoper za Konteov lakši san!

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.07.2017.
21:26
Izvor: Sportske.net

Čelsi nikako da pošteno probije led na letnjoj pijaci, a Konte je zbog toga vidno nervozan.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Gotovo od kraja sezone pa sve do danas, Čelsi je navodno imao dogovoren posao sa Romeluom Lukakuom.

Belgijanac je ipak odlučio da se ne vrati na "Bridž", već se od naredne sezone igrati pod palicom čoveka koji ga je iz Čelsija i pustio, Žozea Murinja.

"Posebni" i blizak prijatelj belgijskog fudbaler Pol Pogba, uspeli su da ubede korpulentnog napadača da se preseli na "Old Traford", sve bi uskoro trebalo da bude ozvaničeno.

Konte je zbog toga izrevoltiran, on je naime nezadovoljan što Čelsi još nije kupio nijednog igrača, stigao je samo golman Vili Kabaljero i to kao slobodan igrač, a i činjenicom da su upravi "Plavaca" izmakli i Lukaku, ali i Sandro Ramirez, koji se preselio u Everton.

Ipak, uteha bi mogla da mu stigne već kroz par dana, agenti Antonija Ridigera su doputovali u London, kako bi utanačili sve oko transfera mladog nemačkog reprezentativca na "Stamford Bridž".

Antonio Rudiger Sergej Milinkovic-Savic Milinkovic Savic

Čelsi i Roma su se dogovorili oko obeštećenja, Rimljani će zaraditi 34 miliona funti, ostaje da se Ridigerovi predstavnici sa Čelsijem dogovore oko plate, a potom i da defanzivac prođe lekarske preglede.

Sve bi trebalo da bude gotovo u narednih par dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Can Demir1
Saturday, 08.07.2017
21:51

Moje lično mišljenje da je ovaj igrač precijenjen...pokušali smo sa Bonućijem i Van Dajkom nije išlo tako da je i Ridiger na kraju solidan izbor.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 08.07.2017
21:51

Od kad prelaze oni (Rudiger i Bakayoko) pa mislim da cu osjedit sve dogovoreno jos ljekarski a ljudi nigdje. Ovo je stvarno frustrirajuce pod hitno komplet upravu otpustiti sa Celzijevim finansijama dolazit ce super mocni igraci samo da se pronadje agilnija i sposobnija uprava od ove sadasnje.Sa Alex Sandrom se isto sve razvuklo a pise se mjesec dana vec da je pri kraju transfer ,Lukaku nam je izmakao mozda cak i bolje jer on sam nista ne zna da uradi on samo ceka lopte a takav napadac nam ne treba. Nama treba neko sa mocnom tehnikom i ko moze predriblat par igraca sam zabit gol kao sto to rade Aguero ,Lewandowski,Suarez znaci Belotti,Morata ili Abumeyang...

avatar
Chelseaaaaa
Saturday, 08.07.2017
21:33

bravo, sjajan stoper, super je odigrao na kupu konfederacija. ne riskira, veoma je pouzdan, ne pretjerano lijepa igra, ali veoma sigurna