Stiglo Interovo poslednje pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 31.08.2017.
10:00
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ovim završavaju prelazni rok, kako smo i pretpostavili.

EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Navijači neće biti mnogo srećniji, ali je dovedena alternativa za Ikardija.

Naime, u Milano je sleteo Jan Karamoh, talentovani napadač mlade reprezentacije Francuske. On je igrač Kaena, ima 19 godina, potpisaće ugovor posle lekarskih pregleda.

Francuzi su bili prinuđeni da ga prodaju, iako su dugo trajali pregovori, ugovor mu ističe narednog leta.

Ali, Karamoh će produžiti ugovor sa Kaenom, a onda stići na pozajmicu u Inter, uz klauzulu o otkupu. Tako će Inter ulaganje u ovog igrača ostaviti za sledeće leto.

I to je to, suviše malo, kako smo i pisali juče za nezadovoljne navijače.



Ostaje eventualno da dovedu Mangalu na pozajmicu, ali Spaleti nije oduševljen, Francuz je od odlaska iz Portoa zaista izgledao loše i u Sitiju i u Valensiji. Moguće je da dođe još jedan mladi igrač, Vanhosden iz Sampdorije, ali od bombi nema ništa.

Vlada u Pekingu je do oktobra i kongresa zabranila veća ulaganja u inostranstvu, uz to "Saning" insistira na finansijskom fer plej.

"Izgleda da on važi samo za Inter", procedili su direktori kluba, aludirajući moguće i na komšije iz Milana koje su potrošile ogroman novac...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Išizaki
Thursday, 31.08.2017
13:58

Sviđa mi se kako sklope naslov i ubace sliku na kojoj uvek tražim manje zvučno ime na koje se tekst odnosi. Čim sam video Di Mariju znao sam da je u pitanju momak s leve strane.

avatar
CELAVI DRVOSECA
Thursday, 31.08.2017
10:43

Hocete Zapatu? :-D Nije Saning.

avatar
Oldboy
Thursday, 31.08.2017
10:41

Stigao na razgovor, ali nešto ovi iz Caena zatežu po rečima Sabatinija, videćemo

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 31.08.2017
10:24

..sve cemo vidjet u sledeceih 2-3 mjeseca,ko se najbolje pojacao a ko ne,ko je prodao najbolje igrace i doveo 'top' zamjene, ko je kupio 'rifuzno' 10-15 igraca za 3 dana,dal je bolje sto je Inter ostavio Perisica a digao ruke od Di Marije, sta je cudotvorac Monci uradio od Rome..

avatar
rossonero_t
Thursday, 31.08.2017
14:42

Pa vi ste se ubedljivo najgore pojacali, ne mora da se ceka toliko da bi se to videlo, imena vasih pojacanja ne umeju da izgovore ni vasi najverniji navijaci. 😆

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 31.08.2017
23:16

..bitno je da smo svi culi za Borinija i Kalinica koji je izabran prije Obamejanga :)) jedino pojacanje Milana su Calhanoglu,Rodrigez i Bonuci,ostali su boranija,pa vi ste platili Bilju 20 i kusur miliona a mi smo za 5 uzeli Valera koji je doktor fudbala za njega sto i sama statistika u zadnje 3 godine kaze i sto se tice golova,i asistencija,pasovi,stvorene sanse... kazes ne umijes da izgovoris imena pojacanja pa vjerovatno nisi cuo ni za Rudigera,Manolasa,Strotmana priie Rome,upravo ih je Sabatini ' izmislio' ko sad u Interu Skrinara,Dalberta,Karamoa,Kansela! Jos nesto,kad vam pristize rata stranoj banci?

avatar
FanEngleskogfudbala
Thursday, 31.08.2017
10:08

Da li je ova Di Marijina slika neki troll za navijače Intera?Opasni ste.

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 31.08.2017
10:19

..pislednjih 12 sati je po googlu trazio sliku na kojoj su Di Maria i Karamo :)))

avatar
Japanac
Thursday, 31.08.2017
10:21

Levo je Karamoah