Stigao "Galaktikos"!

Autor: Boris Jovanović
sreda 01.04.2015.
08:24
Izvor: Sportske.net

Florentino Perez se ne šali, stiglo prvo pojačanje za leto. Predsednik Reala nije želeo ništa da rizikuje!

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Dileme više nema, Danilo će nositi dres Reala do leta. Brazilac je već potpisao ugovor sa Madriđanima do 2021. a Porto će inkasirati 31.5 milion evra.

To je gotovo tri puta više od onoga što su "Zmajevi" pre tri sezone platili ekipi Santosa. Transfer bi sa bonusima mogao da naraste na 35 miliona evra.

Iako ga je nekadašnji saigrač i dobar drug Nejmar ubeđivao da sačeka Barsu, Danilo se odlučio za Real, ima 23 godine i pred njim je sjajna karijera. Desni bek Portoa je po mišljenju ljudi iz Reala kamenčić koji nedostaje u mozaiku.

Od januara su ga gledali gotovo svaki meč, zadovoljio je sve ukuse i nisu želeli da rizikuju da im Barselona na bilo koji način pokvari posao.

Ovo verovatno znači da će Arbeloa na leto napustiti Madrid, a konkurencija bi Danilu trebalo da bude Dani Karvahal koji ove sezone nije ponovio partije iz prošle godine.

Sigurno da će s obzirom na uloženo Danilo biti u prednosti. On će biti 23. Brazilac u istoriji Merengesa, poslednji koji je došao je Lukaš Silva prošle zime.

Poslednji put Real ga je gledao u subotu protiv Čilea, asistirao je Firminu za gol i praktično naterao "Los Blankose" da prelome.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke