Sterling odbio Liverpul – Florentino, reaguj!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 11.12.2014.
10:11
Izvor: Sportske.net

Glavobolja Brendana Rodžersa upravo je dobila nove razmere, Rahim Sterling odbio je da produži ugovor.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mladi fudbaler koji je minule sezone doživeo svoju punu afirmaciju i u klupskom i reprezentativnom smislu, glavna je tema danas na ostrvu.

Rahim Sterling je odbio ponudu da produži ugovor sa svojim klubom koji mu je ponudio 70 hiljada funti, umesto 30 koliko trenutno zarađuje na nedeljnoj bazi.

Kako javljaju engleski mediji, 'dogovor između dve strane nije ni blizu' a postavlja se i pitanje želje Rahima Sterlinga da nastavi boravak u klubu koji ove godine nije ni bleda senka kandidata za titulu iz minule sezone.

Eliminacija iz Lige šampiona samo je pogoršala stvari, Liverpul će imati velikih problema da zadrži svoju zvezdu, naročito ako se ima u vidu da evropski velikan Real Madrid već neko vreme prati pomno igre 19-godišnjeg Engleza.

Florentino Perez je veliki poštovalac Rahima Sterlinga, još tokom leta se spekulisalo da će pokušati da dovede brzonogog igrača, ali je Liverpul sa statusom vicešampiona pokazao jasan stav.

Spuštenog garda, Liverpul ovoga puta strahuje da bi mogao da izgubi Sterlinga, kome ne bi bilo tešk oda se adaptira na Madrid gde već sa uspehom igra Garet Bejl, koji bi mogao da bude Perezov adut u potencijalnim pregovorima sa mladim fudbalerom Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Homer J.Simpson
Thursday, 11.12.2014
11:56

Verovatno zeli u tim sa kojim ce moci da se bori za trofeje,i da igra zapazenu ulogu u Evropi,plus verujem bi mu i plata bila veca od ponudjene..................