Sterling nema šta da traži u Realu ili Bajernu?

Autor: Janko Glavonjić
petak 27.03.2015.
11:22
Izvor: Sportske.net

Rahim Sterling je zbog svoje mladosti i par odličnih partija skrenuo pažnju najvećih evropskih klubova. Ipak, u poslednje vreme njegova forma je u silaznoj putanji, da li je mladi Englez 'poleteo' posle velikih pohvala?

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Rahim Sterling i dalje odbija da potpiše novi ugovor sa Liverpulom, što je pokrenulo razne spekulacije u vezi njegove budućnosti.

Iako svi u klubu tvrde da će sve biti u redu, za sada se čini da su odnosi zategnuti zato što Sterling traži previše novca za sledeći ugovor.

To govori u prilog tvrdnji da je Rahim 'poleteo' posle nekoliko dobrih partija u ovoj i prošloj sezoni, kao i interesovanja Real Madrida i Bajern Minhena.

Bivši fudbaler Robi Sevidž smatra da Sterling jednostavno nije dovoljno dobar za Real ili Bajern.

"Recimo da pređe na leto u Real ili Bajern. Da li bi uspeo da se izbori za minutažu? Koliko bi igrao? Kakav bi mu bio učinak?

Mislim da ne bi bio sjajan
", smatra Sevidž.

Sevidž je istakao da je Sterling neverovatan talenat, ali da je od talenta do vrhunskog fudbalera dug put.

"Sterling je neverovatan talenat. U poslednje vreme slabije igra, ali to je normalno, oscilacije su sastavni deo odrastanja mladih igrača.

Ipak, neće biti dobro ako on prestane da radi i ako pomisli da je bolji nego što jeste, zato što mora dug put da pređe do vrhunskog igrača.

Ako odmah ne krene na taj put, može biti kasno
", istakao je Sevidž.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke