Stepanov predstavljen na "Koševu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.06.2015.
13:25
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije Milan Stepanov preselio se u redove šampiona Bosne i Hercegovine sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

fcsarajevo.ba
fcsarajevo.ba

Povezane vesti

Srpski internacionalac Milan Stepanov (32) u petak je stavio paraf na ugovor sa šampionom BiH za koga će nastupati u naredne sve sezone.

Sarajevo je upriličilo zvaničnu promociju na kojoj je bivši fudbaler Vojvodine rekao da će svojim iskustvom pokušati da doprinese dobrim rezultatima ekipe.

"Zašto Sarajevo? U ova dva dana koliko sam ovde video sam kako funkcioniše ovaj klub, kakvi su ljudi ovde i sve to mi odgovara. Šampion je šampion i to treba poštovati" rekao je Stepanov.

Momak koji je svojevremeno bio selektiran u "A" reprezentaciju Srbije tvrdi da će na terenu dokazati svoj kvalitet.

"Nadam se da ću mojim iskustvom pomoći ekipi, profesionalac sam, nije mi bitno koja je liga, upoznaćete me kakav sam kao igrač, ali i kao čovek, ne volim puno da pričam, više volim da radim" dodao je Stepanov.

Iskusni štoper karijeru je počeo u Vojvodini a onda se 2006. godine preselio u Trabzon. Tokom karijere branio je boje Porta, Malage, Burse, Mersina i Omonije a Sarajevo će mu biti osmi klub.

"Sa uklapanjem ne bi trebalo da bude problema, igrao sam u raznim državama, sa raznim mentalitetima u prošlosti i uvek sam se dobro uklopio. Što se tiče Lige šampiona, svako treba da se nada i to je sasvim normalno, ne želim ništa da obećavam, mislim da treba da se skoncentrišemo na našu igru" zaključio je Stepanov.

Fudbalski klub Sarajevo stigao je u prethodnoj sezoni do svoje treće titule u Premijer ligi BiH a pete ako se računaju i dve titule osvojene u šampionatima bivše SFRJ.

Na startu kvalifikacija za Ligu šampiona Sarajevo će se sastati sa šampionom Poljske Lehom iz Poznanja a prva utakmica igra se na "Koševu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DjovaneElber
Saturday, 27.06.2015
14:22

Najorganizovaniji klub u BiH, dobro posluju, imaju dobrog sponzora i par odlicnih igraca koji prevazilaze premijer ligu BiH...ne gotivim ih uopste ali rade dobar posao

avatar
Juventus Torino
Saturday, 27.06.2015
17:06

po cemu najorganizovaniji...ajd objasni evo ti marka? :D vinsent tan ulaze u njih a jedva su osvojili titulu konacno...i to pljackama u posljednim kolima....zeljo nema para struju da plati, na terenu mu igraju djeca od 17-18godina i izgubi titulu za 3 boda...skontaj sad koliko ti umisljeni igraci sarajeva prevazilaze ligu...prevazilaze po platama...po igri i kvalitetu ni slucajno

avatar
Zvezda u srcu!
Sunday, 28.06.2015
18:13

Cuj Zeljo ne placa struju odmah da se odsece,jer ko ne placa struju taj isti je nema pravo koristiti,al si napravio poredjenje svaka ti cast sam sebe si pobio ovom izjavom,pa ne samo Zeljo nego i drugi klubovi trenutno sto se tice poslovanja nisu ni do kolena Sarajevu,Tan jeste da ulaze u njih a ko je kriv sto drugi klubovi nisu sposobni da nadju sebi nekog Tana pa da imaju makar za racune da placaju...:))