Staridž opet menja klub?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 16.11.2016.
10:45
Izvor: Sportske.net

Nakon Sitija, Čelsija i sada Liverpula, engleski napadač bi mogao da zaigra za još jedan klub u Premijer ligi.

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Stigao je u Čelsi iz Mančester sitija 2009. godine, a u prvom timu "Plavaca" se zadržao četiri sezone.

Nakon toga, usledio je prelazak u Liverpul, ispostaviće se najbolji potez engleskog centarfora.

Na "Enfildu" je bio vrlo efektan, već u prvoj sezoni je postigao 10 golova, u drugoj čak 21 u Premijer ligi. Da nije bilo povreda i danas bi bio jedan od najopasnijih napadača na Ostrvu.

Ipak, česte povrede su uzele svoje, Staridž više nije svoja a Liverpul više ne može da ga čeka. Firmino je dobio prednost u startnoj postavi, često i Oriđija viđamo pre njega.

Ipak, to ga nije sprečilo da zaigra za reprezentaciju minulog petka i postigne gol u derbiju sa Škotskom. Da još kvalitetnog fudbala u njegovim nogama ima, svesni su u redovima Totenhem Sparsa, pa su spremni da reaguju već u januaru.

Pokušali su "Pevci" i ovog leta da ga potpišu, Liverpul je postavio cenu od 40 miliona funti, što je odbilo sve zainteresovane.

Sada bi ipak situacija mogla da bude drugačija, sam fudbaler je izjavio da ne bi imao ništa protiv da se preseli u London, ostaje da vidimo da li će se Sparsi i "Redsi" dogovoriti u januaru.

Totenhem želi alternativu za Kejna, Staridž bi se po dolasku borio za mesto i sa mladim Jansenom, kako ambicije kluba sa "Vajt Hart Lejna" rastu jasno je da je potrebna što kvalitetnija konkurencija u napadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijel Sturridge
Wednesday, 16.11.2016
21:02

Negov agent je rekao da Staridz nece otici iz Liverpula dok se ne dokaze i time zahvali klubu zbog strpljenja usled povreda . Takodje ako su vam vesti o Liverpulu najposecenije nemojte da ih izmisljate ili konstantno da pisete o Grujicu .

avatar
BancheS_Arsenal
Wednesday, 16.11.2016
13:31

Posto je kao Anelka 😂😂😂

avatar
CZYNWA
Wednesday, 16.11.2016
13:16

Стариџ је играчина, то се види у сваком потезу, али и мачка у џаку, никад не знаш кад ће се повриједити. Тренутно је на клупи, због одличне форме Фирмина и Манеа, али у јануару, кад Мане оде на КАФ, очекујем га у првој постави, јер је једино Кутињо већи мајстор од њега. Такође, Ориги није лош, али мора од још да ради да би био конкуренција Стариџу. А ако већ желе да га продају, нипошто у ПЛ, нарочито у јаче тимове, који су нам директна конкуренција за врх. !

avatar
Elliott Roger
Wednesday, 16.11.2016
18:55

Vi 27 godina niste konkurencija za vrh. Ne smiju ga prodati klubovima sa pola tebale, jer se vi sa njima borite za mesto od 5 do 10-og

avatar
Red Demon
Wednesday, 16.11.2016
12:54

Bez 40 miliona nema niko da ga vodi. Na zimu ne ide sigurno eventualno na leto.

avatar
lpool
Wednesday, 16.11.2016
12:08

Sa njegovom prodajom konacno se zavrsava era Brendana Rodzersa..

avatar
CZYNWA
Wednesday, 16.11.2016
13:18

Заборављаш Кутиња ! Не знам који је разлог толиког неподношења човјека који нам је замало донио титулу и под којим смо играли најбољи фудбал у Европи.

avatar
CZYNWA
Thursday, 17.11.2016
20:25

Slazem se sa tobom, vecim dijelom, jer BR je vrhunski takticar, ali nije imao dovoljno iskustva da se psiholoski izbori sa velicinom tima i pritiskom, koji je s' obzirom na stanje u klubu razumljiv. To se najvise dalo primjetiti kada rano prime go, citav tim je djelovao potpuno demoralisano, dok je sad druga prica, Dortmund u LE je cit primjer. Klop cak takticki radi na dosta slican nacin, tj ubija igrace od trcanja, ali jednostano je falio neko ko ce ih podici na psiholoskom planu, ko ce im uliti samopouzdanje, a boljeg za to od Klopa nismo mogli naci.

avatar
lpool
Wednesday, 16.11.2016
23:06

@czynwa Ne zaboravljam Kutinja i postujem Rodzersa jer smo sa njim igrali mozda i najlepsi fudbal od kada pratim Liverpul. Ali cinjenica je da je ostavio klub u neredu..n@poznavalac A ko je selektovao ovaj tim koji pod Klopom maestralno igra ? Nosioci igre su Lovren,Milner,Klajn,Lalana,Kutinjo i Dzan koji je doveo Rodzers. Njegov greh je sto nije znao da se nosi sa klubom ove velicine,kao ni sa igracima koje je sam dovodio. Sada je Klop napravio rez i ostavio je igrace koji moze da uklopi u svoj sistem, zato kazem da se sa prodajom Staridza (a i Sakoa) zavrsava njegova era.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 16.11.2016
15:02

o cemu pricas,jesi svestan??rodyers je unayadio klub jedno 5godina sigurno,procerdao 200miliona i vise,a liverpul je sem te jedne sezone bio osrednji tim u engleskoj..daglis i rodzers su najvece stetocine po klub u poslednjih 20-ak godina i to su cinjenice..

avatar
JC\'90
Wednesday, 16.11.2016
12:06

Dobro i za totinhem i za liverpul. Voleo bi da do ovoga dodje, ali se nadam da ce Liverpul dovesti jos bolju zamenu. Inace moja dva omiljena kluba u engleskoj.

avatar
Black&White
Wednesday, 16.11.2016
12:05

Staridz smekercina !!! Ne bih voleo da ode iz Liverpula ^

avatar
Poznavalac
Wednesday, 16.11.2016
12:02

kako totenhem dovodi prave igrace,to je neverovatno i u kom pravcu razmisljaju..upariti kejna i staridza bi bilo prosto fantasticno..voleo bih da ostane u redsima jer je nakbolji napadac u timu ali ipak je cinjenica da klop nema previse poverenja u njega..

avatar
malialejandro4LFC
Wednesday, 16.11.2016
12:57

Ne bi funkcionisalo uopste da se upare njih 2,ja sam navijac liverpula i iskreno bih voleo da ode,jer je korektan igrac a glupo da sedi na klupi,ali od kako se povredio je izgubio samopouzdanje i previse je sebican,sto narusava koncept igre Liverpula,tako da sve mu najbolje zelim. YNWA

avatar
Wednesday, 16.11.2016
13:14

Ma nije da nema. Nego je baš često i dugo povređen a velika plata.