"Stara dama" i dalje želi Džeka?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.09.2014.
11:27
Izvor: Sportske.net

Juventus je, prema informacijama koje imaju mediji u Velikoj Britaniji, još uvek zainteresovan da dovede reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Beta/AP Photo/Victor R. Caivano
Beta/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Prelazni rok je završen pre nekoliko dana, a timovi će sa onim što sada imaju morati da nastave sezonu, barem do početka naredne, 2015. godine.

Juventus je, čini nam se, želeo još jednog napadača svetske klase, pominjao se čak i Falkao, ali od toga nije bilo ništa. Bio je na redu i Edin Džeko, koji je još uvek aktuelan.

Prema informacijama koje imaju mediji u Britaniji, Juventus će izaći sa novom ponudom za Edina Džeka. Pojedine priče idu čak toliko daleko da se ističe da Manuel Pelegrini želi da proda bosanskog "Dijamanta" i da dovede novo pojačanje u januaru, ali je ogromno pitanje da li je to uopšte tačno.


Prethodnog meseca Edin Džeko je potpisao novi ugovor sa ekipom Mančester Sitija i to na četiri godine, pa je pitanje koliko ove spekulacije imaju smisla.

Alvaro Negredo je jedini napadač koji je otišao ovog prelaznog roka u drugi klub, a Jovetić, Džeko i Aguero se smenjuju na početku ove sezone u napadu Mančester Sitija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke