'Stara dama' flertuje sa Osvaldom

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 19.11.2015.
16:48
Izvor: Sportske.net

Juventus bi uskoro mogao da dobije novo pojačanje.

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Klub iz Torina već pravi listu želja za predstojeći prelazni rok, u kom želi da dovede pojačanja koja bi mu pomogla u naizgled 'nemogućoj misliji', odbrani šampionske titule.

Bjankoneri bi mogli da obnove saradnju sa Pablom Osvaldom, koji je nosio dres tog kluba prošle godine, kada je bio na 6-mesečnoj pozajmici iz redova Sautemptona.

On je za to vreme u dresu Juventusa odigrao 11 mečeva i postigao samo 1 gol .

Nakon toga bio je u redovima Intera, gde je pružao bolje partije, da bi se kasnije vratio u svoju 'zemlju rođenja', Argentinu, gde je nosio dres Boke Juniors.

Ove sezone povremeni reprezentativac Italije igra za Porto, za koji je u dosadašnjem toku sezone na 5 mečeva postigao 1 gol.

Izgleda da se temperamentni fudbaler nije skrasio ni u Portugaliji, i on bi uskoro mogao da raskine ugovor sa 'Zmajevima' i postane slobodan igrač.

Kako piše A Bola, Juventus bi uskoro mogao da ga dovede za džabe, nakon što 29-godišnjak raskine ugovor sa Portom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Thursday, 19.11.2015
22:20

Nikako ! Ako mozemo da dovedemo Lavezzia , onda OK , ako ne niko ! Na leto resiti situaciju sa Moratom , prodati Mandzo ili Zaza i dovesti jedna plazma i to je to ....

avatar
Lilian Thuram
Thursday, 19.11.2015
19:45

prosto mi je neverovatno da uopste razmatraju osvalda kao opciju. ne bih ga uzeo u juve pa sve on klubu da placa platu. nabedjen lik a los fudbaler. bio je dobar samo u espanjolu a i to je bilo davno.

avatar
Brat Marchisio
Thursday, 19.11.2015
18:02

Odlican je bio Dani, dao je jedan gol u Seriji A ali on je bio vredan pobede nad Romom i dostizanja 102 boda. Dao je i 2 gola u LE protiv Trabzonspora. Ako dodje za dzabe ne moze da bude gori od onog drveta javorovog Mandzukica koji je kostao 20 miliona.

avatar
No ®ules
Thursday, 19.11.2015
18:00

Strasan igrač, ovakvom Juventusu fali jedan Osvaldo.