Šta nam PSŽ sprema do kraja prelaznog roka?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 29.07.2016.
11:54
Izvor: Sportske.net

Emeri je sa sobom doveo Kričkovijaka, stigao je i mlađani Lo Selso, posle toga su "Sveci" utihnuli? Koje su mete francuskog šampiona?

BETA/AP Photo/Thibault Camus
BETA/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Na neki način ovo je revolucija, era Zlatana Ibrahimovića je završena. Otišao je i Loran Blan, ustupio kormilo Emeriju, doskorašnji trener Sevilje je sa sobom doveo i Poljaka Kričkovijaka.

Nije to bilo sve, ne zaboravimo da je Hatem Ben Arfa došao iz Nice kao slobodan igrač, a klub je pojačao i Argentinac Lo Selso iz Rasinga.

Uz Ibru, klub je napustio i Van Der Vil, dok je Lukas Dinj koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Romi, prodat Barseloni. Dakle, ako računamo na to da će Kavani praktično zauzeti Ibrinu poziciju, stvari uglavnom ostaju iste.

No, Emeri nije završio prelazni rok.

Još jedan napadač ostaje prioritet, mnogi su zbog prošlosti Karlosa Bake u Sevilji Kolumbijca očekivali kao metu, ali Emeri traži mlađeg igrača i dalje cilja Lakazeta iz Liona koga traži Arsenal.

Uz njega, kao meta se navodi mladi Hese iz Reala, no "Los Blankosi" bi eventualno napadača pustili samo na pozajmicu, ili prodali uz klauzulu o otkupu ugovora, kao što je bio slučaj sa Moratom i Juventusom.

Ukoliko Emeri bude insistirao na svojoj 4-2-3-1 formaciji, mesta u veznom redu ima samo za Veratija i Kričkovijaka, pa bi uz Motu i Rabioa kao rezerve, Matuidi mogao da bude na prodaju. Ipaj, francuski reprezentativac koji je meta Juventusa neće otići za manje od 40 miliona evra.

Španac će verovatno u ofanzivi igrati sa Pastoreom ili Ben Arform iza Kavanija, Mourom i Di Marijom po bokovima, mada mu treba još jedan igrač po boku u ofanzivi. Ima i zadatak da pruži šansu igračima iz akademije, klub više neće dozvoliti da mu odlaze mlađi igrači.

U odbrani sve ostaje isto, sa Silvom i Luizom kao štoperima, a što se golmana tiče, Trapu će konkurencija biti Areola koji se vratio sa stažiranja u Viljarealu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 29.07.2016
22:21

Kričkovijak? Zar se tako kaže?

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 29.07.2016
13:47

Ako im je Luiz kiksara i Silva ( nije vise na svom nivou, stizu ga godine ) sigurica u odbrani, sanja ce jos PSZ pehar LS. Napadac im treba da bude zamena Urugvajca. Treba im realno dobar stoper

avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 29.07.2016
15:38

Ne znam gde je Markinjos (da li je jos u klubu) ali to je odlican stoper koji bi mogao jedno2 godine da provede u tandemu sa Luizom , Tiago Silva moze u penziju ili neki drugi tim. Nakon par godina opet bi imali jednog sigurnog defanzivca i samo bi promenili Luiza.

avatar
Friday, 29.07.2016
12:22

Nije mi jasno zasto su otpustili blana, da su doveli murinja , gvardiolu ili vratili ancelotija pa ajde, ali to je prestiz, sada ce se morati navikavati na sve novo, sigurno ce opet dominirati francuskim prvenstvom i kupovima, dok opet po meni nista vise nece uciniti pod emerijem u ligi sampiona, pored toga kavani nije kalibar ibre, i nece postici toliko golova koliko je ibra postigao recimo prosle sezone u ligi 1 , a kamoli da ce postici mnogo golova u ligi sampiona. Ono sto je sigurno opet ce dominirati francuskom ligom, jer imaju tim za 2 klase jaci od konkurenata.

avatar
Golzalo Higuain
Friday, 29.07.2016
13:00

zato sto blan pojma nema, ispo iz lige sampiona od slabije ekipe. to je bilo iznenađenje i neoprostivo!!!

avatar
Golzalo Higuain
Monday, 01.08.2016
18:53

nije to nesportski nego su oni vjerovali u njega, a on ispadne od mnogo slabijeg kluba

avatar
Friday, 29.07.2016
14:27

Mislis da ce emeri uraditi bolje, ako je sa seviljom osvojio 3 puta zaredom ligu evrope ne znaci da ce u vecem timu lako preci preko pritiska i odmah ucininiti nesto u ls, videcemo mada cisto sumjam, samo kazem da su se nesportski poneli prema blanu , prvo produzili ugovor s njim , a zatim mu dali otkaz hahaha :)

avatar
Zeljko GGMU<3
Friday, 29.07.2016
12:20

Nema sanse da Matuidi izvisi za startnu postavu.Jedino ako ode a male su sanse za to

avatar
StormyLBZ
Friday, 29.07.2016
12:11

Ljudi moji sta je bre sa onim Siriguom, sto on vise ne brani???