Šta će biti sa Di Marijom?

Autor: Vladimir Nestorović
ponedeljak 23.06.2014.
10:27
Izvor: Sportske.net

Argentinac fokusiran na nacionalni tim, priče o njegovom odlasku iz Madrida su sve učestalije. Gde će on nastaviti karijeru?

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Posle sjajne sezone za Real Madrid, pomalo je iznenađujuće to što se po većini španskih medija pominje priča da je Anhel Di Marija na izlaznim vratima kluba.

Kod Karla Anćelotija pokazao je da može da igra i u sredini terena, kao i da se veoma dobro snalazi u toj roli, pa je bio jedan od ključnih igrača u pohodu na 'Desimu'.

Spekuliše se da je on na prodaju zbog želje čelnika 'Merengesa' da se dovede zvučno pojačanje, ono koje će sa marketinške strane biti isplativije i prodati više dresova.

Za Di Mariju su zainteresovani Juventus, Monako i Arsenal, a sam igrač istakao je da trenutno razmišlja samo o reprezentaciji i Svetskom prvenstvu.

"Zamolio sam agenta da mi ne javlja ništa. Ne znam šta će se dogoditi sa mojom karijerom. Fokusiran sam isključivo na nacionalni tim."

"Bio sam razočaran posle SP 2010. u Južnoj Africi. Nisam mogao da igram onako kako sam želeo, a razlog je priča o selidbi iz Benfike u Real. Ne želim da se isto ponovi i na ovom 'Mundijalu'." - iskren je Di Marija.

Čini se da neće imati problema da nađe novi angažman, zar ne? Koji klub je, po vama, pravi za nastavak njegove karijere?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke