Srpski reprezentativac igra u životnoj formi, traži ga ''pola Evrope''?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.11.2016.
14:23
Izvor: Sportske.net

Ogroman doprinos najnovijim uspesima reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Mondijal dao je i vezista Olimpijakosa Luka Milivojević. Zato i ne čudi sve veće interesovanje za njega.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

To se pogotovo odnosi na utakmice protiv Austrije u Beogradu (3:2) i Velsa u Kardifu (1:1), gde je Milivojevć bio među najboljima na terenu.

Nema sumnje, ove dve utakmice su bile i njegova najbolja dosadašnja izdanja u dresu sa državnim grbom, a uz standardno dobre partije u Olimpijakosu, logično je da je sve veće interesovanje za njegove usluge kako se približava zimski prelazni rok.

---

Tako je grčki ''Sportday'' preneo svoja saznanja da su ''u red'' za Luku Milivojevića već stali Benfika, Fenerbahče i Fiorentina, ali to nije sve.

Mediji prenose da je protiv Velšana njegovu igru pomno pratio i predstavnik jednog engleskog kluba, kao i još dvojica iz Rusije, pa će, ako se ovako nastavi, Milivojević imati veliki izbor kada se odluči za promenu sredine.

Ipak, pre isteka ugovora sa Olimpijakosom, zainteresovani klubovi moraće da ''odreše kesu'' i isplate minimum deset miliona evra, koliko traži klub iz Pireja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke