'Srpski Murinjo' vraća Mladenovića u život?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.12.2016.
18:20
Izvor: Sportske.net

Nepunih godinu dana nakon što je stigao u Keln srpski internacionalac Filip Mladenović nalazi se blizu selidbe u Belgiju.

fc-koeln.de
fc-koeln.de

Povezane vesti

Bivši fudbaler čačanskog Borca, Crvene zvezde i BATE Borisova Filip Mladenović uskoro bi trebalo da se preseli u Belgiju, pošto su nemački mediji preneli da je Srbin dobio poziv Aleksandra Jankovića.

Srpski internacionalac upisao je samo dva nastupa za Keln u tekućoj sezoni, a ukupno je na terenu proveo samo devet minuta što je nedvosmislen znak da trener Peter Šteger trenutno ne računa na njega.

Mladenoviću je zato omogućeno da u zimskom prelaznom roku pronađe novu sredinu i to će po svoj prilici biti Standard iz Liježa koji sa klupe predvodi Aleksandar Janković.

Fudbaler Kelna sarađivao je sa Aleksandrom Janovićem u Crvenoj zvezdi u sezoni 2012/2013 pa mu neće biti teško da odgovori na zahteve srpskog trenera, a pritom će svlačionicu deliti sa još jednim srpskim internacionalcem Milošem Kosanovićem.

Filip Mladenović će sa Standardom dogovoriti pozajmicu do kraja sezone što će biti odlična prilika da se vrati u takmičarski ritam i dokaže da zaslužuje mesto u timu Kelna.

Podsećamo da je Mladenović sa Kelnom dogovorio saradnju na tri i po godine što znači da je sa "Jarčevima" vezan ugovorom do juna 2019. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 20.12.2016
20:28

Srpski Murinjo Hahaha Zamislite kad bismo mi u kosarci za Vrapca pisali da je Adin Bird, na sta bi to licilo? Pritom i jeste neka pticica, a i ume da poleti:)

avatar
ManUtd1993
Tuesday, 20.12.2016
20:22

Srpski murinjo...na klupi standarda...tu su negde sa radnickim iz nisa,aj da trener bar anderlehta,briza...

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 20.12.2016
19:45

Ali TO Srpski Murinjo :D :D :D

avatar
Андер Ерера
Tuesday, 20.12.2016
23:21

Andjus mu dao taj nadimak, davno je to već bilo.. :D